Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Krize autoprůmyslu bude hluboká, v automobilkách vládne nejistota

Zatím to žádná automobilka neřekne nahlas, ale dění v autoprůmyslu, jednom z pilířů evropského hospodářství, naznačuje, že zotavení z koronavirové krize nebude jednoduché.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Uvahy tohoto druhu, jako zde v clanku jsou jako hazeni hrachu na stenu. Proste bezcene. Kazdemu musi byt jasne, ze jednou nastane konec. Vice automobilu se proste na komunikace nevejde. Vymlouvaji se na pademii, pritom do posledni chvilky staveli stale nove a nove fabriky na vyrobu aut kde se dalo. Tet budou chtit ukrojit z pokrizové obnovy. Auto nejsou hodinky. 8 miliard lidi muze nosit hodinky na ruce, ale nemuze vlastnit auto.

0 0
možnosti

P60e19t21r 31Č38e46c30h

22. 7. 2020 6:25

A nejen to, pane Kučírku. Naši politici v čele s Václavem Klausem, Milošem Zemanem a dalšími nepřemýšlejícími premiéry po nich, zejména v devadesátých letech totiž udělali kardinální chybu, když výrobu ve státě postavili na produkci automobilů. Spolu s likvidací rozvinutého spotřebního průmyslu. Každému, logicky uvažujícímu člověku již tenkrát muselo být jasné že stavět produkci státu na výrobě téměř jediného výrobku je absolutní nesmysl. Dnes to vypadá, že s likvidací autoprůmyslu, která se blíží, padne celá Česká republika. Našimi předky staletí budovaný spotřební průmysl (textil, oděvy, obuv, sklo, hodinky atd) byl asi diletanty záměrně roztříštěn. Co bude dál, nikdo neví. Snad ani Babiš. Vypadá to na cílenou likvidaci státu za účinné pomoci našich zaprodanců.

0 0
možnosti