Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Křik koalice korupce

Ostrá kampaň proti Andreji Babišovi začala natolik předčasně, neboť pojistky v Lidovém domě, ale pravděpodobně i u českých i čínských miliardářů, kteří do ČSSD investovali, vyhodil průzkum, v němž hnutí ANO bylo téměř na 32 procentech, zatímco sociální demokracie na pouhých dvanácti. Hluboký stát („deep state“) se ocitl v ohrožení.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P. Maleček

21. 5. 2017 20:00
Koalici korupce uplácel Babiš

Je smutnou pravdou, že mladá a křehká ČR demokracie byly rozežrána korupcí v názvu (spíš jen v názvu) demokratických stran, ČSSD nevyjímaje. Ale jedním z těch kdo je ve velkém korumpoval byl právě Babiš. To v touze přijít levně k státnímu majetku a dotacím.

Takže Babiš za 18 a ta zkorumpovaná politická banda bez dvou za 20. Takže to co vidíme není boj za demokracii a funkční stát, ale rubačka o co nejlepší pozice pro nenasytné mlaskání u bezedných státních koryt.

0 0
možnosti
Foto

Tono

21. 5. 2017 12:00
někomu jde o všechno ...

... na české politické scéně snad ještě nikdy nebylo tolik aktérů, kterým vysloveně jde o všechno...

Zlatá slova, pane Léko, a "vo vo vo tom to je" ... https://www.youtube.com/watch?v=kxtId52GC38 :-)

0 0
možnosti

Z. Vrba

19. 5. 2017 14:52
Až moc z toho čouhá, koho chleba jíš, toho píseň zpívej

A už jen z toho důvodu jsem zrušil předplatné LN

Anebo Andrej ty noviny někomu prodal?

0 0
možnosti

19. 5. 2017 15:50
Re: Až moc z toho čouhá, koho chleba jíš, toho píseň zpívej

Vám přijde toto stav jako normální předvolební boj (o politické soutěži ani nemluvě). Nikdo se nějak neptá jakže se budou případní vítězové voleb chovat po volbách, jaký mají program a jak ho hodlají (a s kým) naplnit. Jaký bude náš vztah k Evropě, k ostatnímu světu. A když už někdo odpoví, tak je to jen snůška plků a frází. A záleží vůbec někomu na tom. Je to fakt divná doba a bohužel , média to jen přiživují.

0 0
možnosti

P. Klíma

19. 5. 2017 6:07
Ámen

0 0
možnosti

Z. Meisner

21. 5. 2017 16:01
Re: Ámen

Bez ohledu na to, komu patří ČP je pravda jedno - AB je jeden korupčník, ANO, jakkoliv má např děsné některé starosty (Vařeka Příbram. Krnáčová Praha...) ze zatím vyslůoveně korupční sítí nestala. Jsem pražák, na "magoši" vede, a to dost příšerně rozvoj města Ing.Slezák, Socdem, druhdy obuškový mlátička z Národní. Nechodí kanály, rozděluje kusy města ve stamilionových hodnotách. Máme zde soc dem miláčka Březinu, stamilionové částky rozděluje radní Dolínek, prostě Bohuš neBohuš, Socdem tu vystřídala ODS v nejhorším slova smyslu.

0 0
možnosti