Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Koronavirus zřejmě poškozuje kromě pudu sebezáchovy i mozkové buňky

Ti, kdo se tváří, že se nic neděje a vládní opatření považují za buzeraci, by si měli uvědomit, že se rozhoduje, zda republika zvládne epidemii, či ne.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejvíc nakažených je v Praze, což zřejmě zavinily už dávno poškozené mozkové buňky, jinak by proudy pražských vozidel nemohly spěchat na začátku března do zamořené ItálieEU

0 0
možnosti

Jen tak na okraj "... snad jen Izrael, kde se vláda probudila nejdříve" prostě není pravda. Stačí číst progresivistická média, proti kterým Národní fronta Ištvána Léka samozřejmě bojuje (protože jsou to přeci nepřátelé přirozeného řádu všehomíra Andreje Babiše), viz třeba https://www.respekt.cz/agenda/proc-tchaj-wan-nepodlehl-koronaviru

Tchajwan byl v první linii hned po Číně - a zvládl vše perfektně. Tam lidem premiér nelhal.

0 0
možnosti

Tahle část je nejlepší

"Někteří opoziční politici chtěli ještě před několika dny z koronaviru vytlouct politický kapitál, ale když zjistili, že spíše se potkávají s pohrdáním občanů, okamžitě přestali štěkat a zalezli do boudy."

Druhá republika se vrací v plné síle. Kdy zde dojde k odhalení třeba Halík jako „progresivistického velekněze a gestapo veřejného života“?

0 0
možnosti

Šlo to napsat jinak. Článek mi připadá strašně hysterický, jako malé dítě když chce hračku a kňourá, mňouká, fňuká a kope kolem sebe, článku chybí nadhled a nezaujatost, vše špatně takový článek patří do koše. Nejde o obsah ale formu, takže za 5

0 0
možnosti
Foto

J87a56n 52H91a53v19e83l67k77a

22. 3. 2020 11:05

A není to náhodou přesně naopak?

0 0
možnosti

Pokud koronavirus poškozuje mozkové buňky, pak se u nás projevil již před mnoha lety a čelili bychom obvinění z jeho původu. A i v diskuích řádí přímo zběsile, např. M. Frank se svým vzteklým mudrováním, samozřejmě vydávaným za pravdu. S pravdou už to tak bývá, u některých obzvlášť.

0 0
možnosti

Jiný článek jsem od p-rostituta věrně sloužícímu STBákovi ani nečekal. To že jeho páníček naprosto trestuhodně selhal, opakovaně porušil ústavní zákony a lidé si musí sami šít roušky, to jaksi pominul. Prostě chování p-rostituta je vždy sprosté a primitivní. A teď mne STBáci zablokují, protože nejvíce z duše nesnášejí jednu věc - pravdu.

0 0
možnosti

Dejte nám příklad evropských zemí, který jednají lépe, než ta naše. V dnešní době potřebujeme kladný příklad. Pokud seznam dáte, snadno ho doplním 3x takovým seznamem zemí, jejichž vlády jednají hůře. Babišovi zdar!:-)

0 0
možnosti

O obnovení lidových milicí v Maďarsku (aka facebookové partě) zde pan Léko psal. Ovšem pochody Budapeští s pochodněmi příznivců Fidesze za obnovení soch Horthyho (odpovědného za hon na žida během bílého teroru) se nedozvíme. Kvalitní selekce informací je přesně to, co dnes definuje lidovky (prototypem jsou panové Léko a Schneider).

0 0
možnosti

Pan Léko zde nedávno zkritizoval obnovení lidových milicí v Maďarsku, proti kterému protestují spravní konzervativci a neprotestují zrádci ztroskotanci liberálové. Stačí si dát jméno jejich vůdce "Norbert Juhász" do goolu ... ani vidu ani slechu po něm ani protestech proti němu. Když v televiních novinách za mého dětství ukazovali reportáže z prohnilého západu, bylo to stejně objektivní - vytáhl se marginální problém a na něm se demonstroval úpadek západu.

0 0
možnosti

Pan Léko si hned zkraje kopnul do Německa (zcela mimo téma zbytku článku, čistě pro radost z nenávisti vůči západu) - aniž by napsal, že tu sochu tam chce instalovat místní marginální stranička na svém pozemku PROTI VULI města Gelsenkirchenu. To holt kvalitní národněfrontová novinařina pro 21. století. Že je socha Lenina v Seatlu (a najde se i pár dalších po Evropě)? Nepřítel je přeci Německo!

0 0
možnosti

no, on je... a vždycky byl...

0 0
možnosti