Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Koronavirus v Německu: Zelení pokrokáři usilují o likvidaci důchodců

3D model koronaviru. foto: CorinthReprofoto

Na online platformě Funk.net pro děti umístila progresivistická skupina Bohemian Browser Ballett klip, v němž její člen Christian Brandes velebí epidemii koronaviru, neboť vymete staré lidi.
  19:57

Pokrokáři budující krásný nový svět pro svůj projekt vždy potřebovali nějakou skupinu spoluobčanů vyhladit. Hnědí Židy a Slovany, rudí kulaky a buržousty. Zelení si přejí vyvraždit seniory a radují se, že tu práci za ně odvede koronavirus. Na online platformě Funk.net pro děti, kterou provozují německé veřejnoprávní televizní stanice ARD a ZDF, umístila progresivistická skupina Bohemian Browser Ballett dvouminutový klip velebící epidemii koronaviru COVID-19.

Její člen Christian Brandes v něm říká: „My z Browser Ballett říkáme koronaviru ano, Země se díky němu ozdravuje. Je pozoruhodné, jak je virus spravedlivý. Vymete staré, ale mladí lidé infekci bez problémů přežijí. Generace 65+ naši planetu uplynulých 50 let devastovala.“ A vyjmenovává dle něho pozitiva koronavirové pandemie: „Zkrachovala letecká doprava, omezuje se výroba, slábne poptávka po všem. Země nemůže dostat lepší zprávu. Méně lidí znamená menší nedostatek zdrojů a méně, válek a důvodů k migraci.“

Tolerance společnosti

Fanatičtí zelení progresivisté touží po imaginárním ráji bez průmyslu, dopravy a v podstatě i bez lidí, kteří tuto šílenost s nimi nechtějí zažít. Ve jménu svého CO2 náboženství usilují nejen o omezování počtu nově narozených dětí, ale nyní i o likvidaci důchodců. Levným plynem má těmto novým Němcům být koronavirus. Fakt, že na světě žijí magoři, jako je Christian Brandes a jeho parta, nepřekvapuje, ani není nebezpečný. Na zvednutí obočí však je, že toto rozdmýchávání nenávisti vůči seniorům jim německá společnost toleruje a státní orgány je za to nepopotahují.

Fakt, že na světě žijí magoři, jako je Christian Brandes a jeho parta, nepřekvapuje, ani není nebezpečný. Na zvednutí obočí však je, že toto rozdmýchávání nenávisti vůči seniorům jim německá společnost toleruje a státní orgány je za to nepopotahují.

Zásadní a nebezpečný je pak kontext, jak, kdy a kde Brandes svůj klip zveřejnil. Za prvé, jde o online platformu německých veřejnoprávních televizních stanic a šílený klip tam visí již devět dnů. Za druhé, jde o obsah orientovaný na dětského diváka. A za třetí, děje se to v kritické a vypjaté situaci, kdy se řada starých lidí oprávněně obává o své zdraví a společnost obtížně hledá cesty, jak seniorům pomoci a uchránit je před kononavirem.

Doporučuje Christian Brandes a jeho skupina Bohemian Browser Ballett, aby děti nakazily své babičky a dědečky koronavirem? A ředitelé německých veřejnoprávních televizních stanic ARD a ZDF to schvalují? A němečtí politici dělají, že to nevidí?

Autor: