Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Koronavirus v Německu: Zelení pokrokáři usilují o likvidaci důchodců

Na online platformě Funk.net pro děti umístila progresivistická skupina Bohemian Browser Ballett klip, v němž její člen Christian Brandes velebí epidemii koronaviru, neboť vymete staré lidi.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O25s42k70a53r 84U13r67b20a43n

18. 4. 2020 15:20

Christian Brandes a jeho skupina Bohemian Browser Ballett jsou parodéři, tvrdí satirici a performeři zesměšňující každý fanatismus. Takoví němečtí Ztohoven. Tak by si to mohl autor zjistit. Zesměšňují zelený fanatismus. Hustě. A v Německu to dost chápou. Nám ke kontextu chybí obraz, ale autora clánku to mohlo napapadnout. Je to jako kdyby Němci prezentovali některé díly České sody:-) jako bezpecendentní útok na Německo, který čt toleruje.

0 0
možnosti

Kdybych měl tu moc, nechal bych pro Zelené Khméry zřídit rezervace, kde by si mohli žít podle svého - a protože nejsem kruťas, tak napoprvé jen na dva roky, ovšem protože nejsem měkota, tak bez možnosti podmíněného propuštění.

0 0
možnosti

Satira je satira. Pro neznalé viz slovník. V jádru má pravdu a stran nesmyslného konzumu a produkce odpadu to vidím podobně.

Pokud se objem vyráběhného haraburdí sníží na polovinu, bude to dobré pro planetu i lidstvo. Protože skutečně významná část dnešních konzumních cetek jsou zbytným odpadem, sotva opustí bránu továrny.

0 0
možnosti

Já bych to zas tak nedramatizoval. Po shlédnutí jsem také došel k názoru, že se jedná o nadsázku, satiru. Možná pro někoho pitomou, spíše nevhodnou, ale to tak bývá. Takže bez rozčilování. A nebojte, ti militantní pitomci takové návody nepotřebují, dávno je už znají.

0 0
možnosti

Evidentní podněcování k nenávisti vůči skupině obyvatelstva.

0 0
možnosti

O Hitlerovi si zpočátku taky skoro všichni mysleli, že je to jen blázen a že není nebezpečný! :-(

0 0
možnosti

Dobrý den, zdravím všechny diskutující. Toto není žádná satira, tovje vážně míněný názor generace ekoteroristů, gretistů, neomarxistů, genderistů,mee tooistů a podobné lidské verbeže. Je to důsledek neustálého vymývání mozků dnešní západní mládeži "librálními" politiky a "filosofy".

Jak pravil klasik, meloun je navrch zelený ale uvnitř rudý. Když si Němci staví sochy Marxe a Lenina ve svých městech, nemůže to dopadnout jinak. Kdysi jsme shlíželi na "západ" jako k osmému divu světa, dnes jsem rád, že žiji v zatím ještě rozumné České republice a spolu se státy V4. My jsme socialismus zažili, víme coto je, ti na západě a hlavně v Bruselu v čelem s Uršulou ho chtějí zavést v celé EU, protože ho nezažili a nevědí, o co se jendá. V čele EU stojí žena která, jak pravil nedávno jeden moudrý muž, zlikvidovala Bundeswehr hůře, nežli Rudá armáda Wehrmacht. A nyní zkouší totéž na celé EU.

0 0
možnosti

Je to satira. Mimo toho, ze 65+ zavinili dnesni ekologicky stav planety tam ostatni veci sedi. Bezbrehy konzum a dvakrat tolik clovecenstva na zemi znamena konec. Generace 65+ nezavinila nic. Za jejich casu se nemuselo stat na ucpane dalnici, Obrovska nakupni strediska s nepotrebnym zbozim neexistovaly, Vzduch nebyl plny letadel a pobrezi u more nebylo zastavene hotely. To vse zacalo az po 90 letech minuleho stoleti.

0 0
možnosti

Mily pane autore,

tohle je humorna scenka, kterou jste jen Vy vzal vazne. Jsou tam uvedeny pozitivni dopady koronavirove infekce, ale to je fakt vsechno. Nebo jste chtel napsat vtipny clanek a ja jsem to nepochopila?

0 0
možnosti

Bohužel názor, že současná infekce "ozdraví" lidstvo není satirou, ale mantrou části západních neoliberálních politiků, upřednostňujících ekonomiku nad etikou. Dopručuji na př.

https://www.info.cz/cesko/jsme-svedky-experimentu-s-lidmi-jeho-dosah-si-mnozi-nedovedou-ani-predstavit-rika-novotny-44614.html

0 0
možnosti

Zelení? To jsou polpotovci dneška.

0 0
možnosti