Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Koronavirová krize: Je třeba se připravit v podstatě na cokoliv

Koronavirus nepředstavitelně ovlivní naše životy. Proto by bylo dobré, aby krize způsobená epidemií, která najednou silně udeřila jak poptávkovou, tak nabídkovou stranu ekonomiky, co nejdříve skončila.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MF

Léko jako vždy bojuje za Babiše a Zemana. Čínská karta? Je směšný, Trestní oznámení na vládu za to, že nakupuje kšunty z číny, které nefungují za miliardy a ignorují nabídky domácích výrobců přijdou a budou Babiše bolet. Holansko vrací číně roušky i testy z prostého důvodu, nefungují! A ve skladech našich firem čekají statisíce dokonale fungujících setů, které vláda neobjedná, protože neleží ve skladech agrofertu.

0 0
možnosti

Pan Léko pochopil určující tok dějin a tak je pro něho každý kritik dotačního sosala nemocný, zloděj, marxista nebo progresivista (to je nová terminologie pro ztroskotance a samozvance) apod.

0 0
možnosti

Pod titulkem "Koronavirová krize: Je třeba se připravit v podstatě na cokoliv" se skrývá obligátní sprška nenávisti proti těm, kteří se nepřipojili k Národní frontě pod vedením strany a holdingu. Začíná bojem proti Hamáčkovi, který se ukázal být schopnějším než holdingový Ken. Krize, jako je tato, vždy odhalí skutečný charakter lidí - odhalila i charakter našeho etalonu kvalitní novinařiny, jehož slovník se neomylně blíží kojzarovštině.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/nazory/fake-news-babisova-otroka.A170317_171850_ln_nazory_pev

0 0
možnosti
FK

Je úplně jedno, jestli má Hamáček navrch nebo Zeman či Babiš. Důležité je, aby moc výkonná fungovala. Děkujeme každé prodavačce, každé zdravotní sestře či policajtovi, a já s tím bez výhradně souhlasím, ale i naše vláda a stěžejní úředníci potřebují naší morální podporu. Jsou pod obrovským tlakem událostí, médií a opozice a nedivím se, že mnohdy podléhají panice a stresu. Já bych na této mimořádně odpovědné pozici být nechtěl. Předseda vlády má také nějaký věk, Hamáček je mladší a možná je lépe vybaven na stres. No co je na tom. Ale zůstávají a pracují pro národ. Často myslím na Winstona Churchilla, který vyhrál Britům válku a přesto ho po válce nezvolili. No, takový už je svět.

0 0
možnosti