Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Kontroly kotlů v domácnostech mohou narazit u Ústavního soudu

Od začátku roku mají úředníci obcí právo kontrolovat, čím doma lidé topí, což má umožnit prokázání nedovoleného pálení PET lahví a dalších odpadků. Jde o vlastní řešení – inspirace zahraničím nebyla možná, neboť na západ od nás se jimi netopí. Kontroly však nemusejí projít u Ústavního soudu. Píše Ondřej David a Vladimíra Knoblochová.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ST
Domovní prohlídky

Domovní prohlídky byly za nacistů a komunistů - to jsem zažil - proč by nemohly být za zelených aktivistů?

0 0
možnosti
UV

Uplnej Vypatlanec

7. 4. 2017 9:31
heh ... elektrina draha,

plyn drahej - ceny zapadni, platy male - vychodni, tak jeden pali co je, i kdyz by nemel. kdyby flasky byly zalohovany nabo skleneny, tak by se to lidi nepalili

0 0
možnosti
JT

7. 4. 2017 8:44
Cemu vadi spalovani PET ?

Videli uz autori nekdy horet PET ? Jsou schopni si alespon vygugl;it, ze spalovanim polyethylenu se uvolnuje zhruba totez, co spalovanim dreva ? CO2 a H2O. Mysli si snad autori, ze nekdo sezene tydne cca vagon PET lahvi, ze je nekde uskladni a pak 24 hodin denne sedi u kamen a laduje je tam ? Spalovani PET je ta nejhloupejsi mozna zaminka pro omezeni ustavniho prava na domovni svobodu.

0 0
možnosti
UV

Uplnej Vypatlanec

7. 4. 2017 9:33
Re: Cemu vadi spalovani PET ?

obavam, ze v kaborkach nedocilite takove podminky, aby se z petek uvolnoval jen CO2 a H20 (jak jste tam dostal ty maly dvojky ?!)

0 0
možnosti