Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Konec konzervativní politiky v Česku

Předminulý týden se odehrálo něco na způsob propagace obskurního festivalu Fekal party, kde vystupují kapely s většinou odpudivými názvy a jejich fanoušci si libují v ohavnostech. Český expremiér Mirek Topolánek křtil svou knihu Hlavně se neposrat. Z hlavních protagonistů ale nakonec vyhřezlo to pravé – neplatit daně a mluvit vulgárně.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

5. 6. 2016 12:40
Ježíš se ve chlévě jen narodil.My v něm

žijeme a na rozdíl od Ježíška, kterého oslík zahříval, nám volové pijí krev.Když vidím minulou i dnešní politickou squadru, věřím, že za stádo Čechů, coby blbých voličů nemůže být nikdy dost vděčna.A bohužel se šmejdi sešikovali pod všemi prapory tak, že slušný pravičák opravdu nemá koho volit.

0 0
možnosti

V. Getz

3. 6. 2016 11:48
Výživné foto ..

Jsou trochu jak bratři Kalousek a Topolánek.

0 0
možnosti

3. 6. 2016 11:17
Omylu se dopouští autor

Uvedené dějove zkratky dokazují jen to, že i u nás jsou příznivci fekální kultury, stejně jako jsou i jinde ve světě, že Topolánek byl a je člověk, který se nebojí nazývat věci a děje tak, jak je většinově nazývají v hovorové řeči občané, a to i pravicově konzervativního zaměření, a jako už bývalý polití si to může dovolit ve svých mrmoárech, a že Kalousek je cokoliv, jen ne respektovaný lídr pravice.

A omyl autora spočívá v tom, že považuje TOP09 za pravicově konzervativní stranu.

0 0
možnosti

V. Getz

3. 6. 2016 11:54
Re: Omylu se dopouští autor

Topolánek by měl být ubytován s Dalíkem.

0 0
možnosti
Spíše se divím, že toto panoptikum stále ještě dostává

prostor v médiích. O hodnotách tohoto intelektuálního trastu jsme se mohli přesvědčit už mnohokrát a myslím, že už to určitě jiné nebude. Tak proč stále dokola, dokolečka.

0 0
možnosti