Úterý 19. března 2024, svátek má Josef
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Když opoziční politici začnou šířit fake news…

V dnešní době se tomu eufemisticky říká fake news, již šíří pro tento úkol vytvořené webové stránky. Teď se k nim přidali i giganti opozice Markéta Pekarová Adamová a faktický šéf její strany TOP 09 Miroslav Kalousek. Jejich lež o armádě a Penamu začala žít vlastním životem a šíří se jako virus na internetu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

István Léko

= jeden z nejkvalitnějších bolševických pisálků.

0 0
možnosti
Foto

Perníčky, stejně jako zabijačka - to jsou živná temata opozičních opozičních opozičních. A budou mlet dál i borovicovou kůru z obav, aby lidi nerozpoznali jejich zbytečnou existenci.

0 0
možnosti

Léko, vy jste lhář a dobře to víte. Tu zprávu vytvořil podporovatel ANO, který dovezl perníčky do důchoďáku a tvrdil tam, že je z armády a že armáda zajišťuje rozvoz daru Babiše důchodcům. To se obecně ví a vy nyní šíříte vlastní FN, a děláte blbce jen sám ze sebe. Měl byste občas vystrčit hlavu ze zadnice Andreje a nadýchnout se, nefunguje vám mozek!

0 0
možnosti

M40í82r45a 76K88o25z88á58k

25. 4. 2020 10:44

Také jsem tuto "zprávu " zaregistroval z ctihodné Čt, ale už ne její dementi, natož od těch dementů co komentovali. Uvzatost Čt v kritizovaní vlády je už tragická. Za to jsem neslyšel nějakou kritiku směrem k opozici. Třeba, že by se jí někdo zeptal, když jsou tak dajní, jak by ty své výdaje sanovali

0 0
možnosti

K30a15r86e31l 51G46a70m89a12n

25. 4. 2020 10:20

Každý útok na soupeře je dobrý, někdy přejde do trapnosti, jako v případě agresivní Pekarové (nechci spekulovat, zda je loutkou v rukou Kalouskových) a jejich perníčků. Co mi vadí mnohem víc, jsou stálé útoky opozice na každé rozhodnutí vlády s poukazem na zdánlivou chaotičnost, nesprávnost, dožadování se konkrétních dlouhodobých plánů atd. atd. Přičemž i opozičním politikům musí být jasné, že za dané situace by sami nic lepšího nevymysleli, prostě to nejde. A nejde to proto, že nelze odhadnout budoucí vývoj situace, nic podobného tu v minulosti nebylo, proto se musí postupovat ad hoc. Vadí mi, že opozice se nestoudně zneužívá tíživé situace země ke svému prospěchu. Věřím, že se jí to vrátí v příštích volbách.

0 0
možnosti

Vám to asi přijde nepochopitelné, ale někomu vadí, když ministr zdravotnictví na TK vykládá o tom, že všech ochranných prostředků je dostatek, i když moc dobře v té době věděl, že ani lékaři v první linii je něměli.

Někdo chce od vlády pravdu a někdo milosrdné lži. Akceptujte prosím, že ne všichni patří do druhé skupiny. A také je dobrou tradicí kvalitního novináře, že má vůči mocným apriorně kritický přístup, kdežto svazácký novinář se apriorně snaží mocné omlouvat a zničit jejich kritiky. Zkuste tedy akceptovat, že ne všichni patří do druhé skupiny.

0 0
možnosti

S30l78á78v47e21k 68V15o49r

24. 4. 2020 21:26

to je něco ta Pekarová v tej roušce a s těma vytřeštěnejma vočima....jsou jen dvě možnosti-bud bych se jí pořádně lekl potkat jí někde za soumraku o samotě nebo bych i vzal v úvahu že to je Tranny-shemaleka8-o

0 0
možnosti

J17a18n 84Č81e74r71n48ý

24. 4. 2020 16:05

Tu zprávu začal šířit lounský radní Kučera za TOP09. Později se pak omluvil, ale topácké a dblokové hnojomety se rozjely na plné otáčky.

Prostě hyeny měly svůj svátek.

0 0
možnosti

Pisateli článku už virus napadl mozek. 

0 0
možnosti

Ja preferuji fakta, proto je píšu. Na jejich základě kritizuji svazáckou úroveň novinařiny pana Léka. Mj. jsem použil přesně stejnou argumentaci, kterou používá sám pan Léko ... ale o jeho textech víte nejspíš více než já.

0 0
možnosti

Tímto jsem reagoval na čtenáře s nickem P.Nemec.

0 0
možnosti

Nenávist pana Léka ke všem kritikům Andreje Svatého hvězd se dotýká ... kde se ve Vás tolik nenávisti vzalo? Vždyť vláda sice prezentuje lži o 1,2 bilionu na pomoc ekonomice (nad tímto se pan Léko ve svých komentářích nijak nepozastavuje), ale jinak drží výdaje na pomoc ekonomice téměr Kalouskovsky nízko, stačí srovnat s Německem ... Tak proč Vám Kalousek tak vadí, když jde Léčba Babišem v jeho stopách?

Pan Léko si lehá a vstává s Kalouskem (stačí se podívat na jeho komentáře na webu státotvorných lidovek) a zjevně se stal Kalouskovým otrokem.Staré rčení říká: Jsi otrokem toho, koho nenávidíš ...

.... a z České pozice se stává pozice nenávisti.

Kalousek si lehá a vstává s Babišem a zjevně už se stal Babišovým otrokem. Staré rčení říká: Jsi otrokem toho, koho nenávidíš.

Zdroj: https://www.lidovky.cz/nazory/fake-news-babisova-otroka.A170317_171850_ln_nazory_pev

0 0
možnosti

Dále si dovolím připomenout věcné informace, což novinářské etalony jdoucí v čele určujícího toku dějin (Léko, Schneider) odmítají jakožto progresivistický přežitek. Ono to šlo rychle - 11.4. fake news od lounského radního Kučery, což převzala Adamová, které se hned 12.4. omluvila. Kalousek se patrně neomluvil nikdy. A kdo tam tedy ty perníky z Penamu přivezl?

Omluvil se Andrej Spasitel za svoje lži o zaplacených demonstrantech, o analýze k neziskovkám, o zastavení 200 tisíc neziskovek atd.? A chce po něm pan Léko omluvu? Babiš a Kalousek se prostě neomlouvají, ale charakternímu novináři to vadí jen u toho, která ho neplatí. Jak mám potom rozlišit prodejnost od názorové vyhraněnosti Lékovského (v historii poprvé ryzího :-)) konzervativismu?

0 0
možnosti

VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...