Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Kdo se skrývá za vznešená hesla o justici

Dva padlí politici, Bohuslav Sobotka a Mirek Topolánek, účastí na demonstraci proti nové ministryni spravedlnosti Marii Benešové zatáhli mezi tisíce lidí své letité problémy s justicí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

17. 5. 2019 14:38
Jak může naše "nezávislá" justice ztratit něco,

co nikdy neměla, tj. dobrou povést? To mí řekněte. Kauzy jako dr. Rath nebo Parkanová, řeší bleskem. A Babiš? Ten klidně odslouží ještě další volební období a pak si lehne někam třeba na francouzskou Riviéru, aby si ty miliardy užil. Kdo na jeho místo? To mi řekněte.

0 0
možnosti
Pražáci se nudí

Pražáci neradi pracují, demonstrují však rádi a dobře. Nakonec Babiše, který má pochopení pro práci a venkov, smetou.

0 0
možnosti

El-Lobo

17. 5. 2019 8:09

Lékó, i tebe si jednou osud najde. A bude tě hodně bolet.

0 0
možnosti

17. 5. 2019 7:28
Ištván Léko

je sluha mafiána, člověk, který svými kvalitami nedosahuje ani úrovně okresního pisálka. Proto slouží gangsterovi, pro peníze a pro pochybné postavení. Jednoho dne éra gangstera Babiše skončí a tímto dnem skončí i kariéra podčlověka Léka. Život půjde dál, takových darebáků už tu bylo!

0 0
možnosti

V. Zajíček

17. 5. 2019 11:47
Re: Ištván Léko

Sluha mafiána jseš ty, kašpárku :-)

0 0
možnosti

16. 5. 2019 23:33
Kdo je tu zaslepený?

Tento článek se mi nelíbí. Asi žiju v v nějakém jiném vesmíru. Nevím, jestli si Topolánek a Sobotka něco nakradli, ale vím, že Babiš si nakradl milionkrát víc a tempo jeho kradení se neustále zvyšuje. Když ministr průmyslu začal uvažovat o ukončení přimíchávání biopaliva (Babišem vyráběného z Babišem pěstované řepky) do benzínu, tak ho vyměnil za povolnějšího. Když ministr spravedlností nezabránil přípravě trestního stíhání Babiše, tak ho vyměnil za povolnější Benešovou. Co je divného na tom, že se to spoustě lidem nelíbí a tak demonstrují? Demonstrují i za mě. Zaslepený mi připadá autor.

0 0
možnosti

V. Zajíček

17. 5. 2019 11:50
Re: Kdo je tu zaslepený?

autor není zaslepený,.. autor je zaplacený :-)

0 0
možnosti