Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Kdo napíše skutečný životopis nejbohatšího Čecha Petra Kellnera?

Nejbohatší Čech Petr Kellner v letošním úvodním slově výroční zprávy za rok 2019 nizozemské finanční skupiny PPF, kterou ovládá, jako by těm, kdo se rozhodli ho následovat a jeho směrem se orientovat, chtěl naznačit, že nejde o jakýsi sentimentální návrat do minulosti, ale o to, že každý člověk pouze v minulosti najde svou podstatu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A proč nenapíše životopis Petra Kellnera pan Léko? Jistě by uměl spočítat, kolik zaplatil tento novodobý český aristokrat do nizozemského státního rozpočtu na daních.

0 0
možnosti

P25e17t53r 14Č82e82c79h

14. 8. 2020 6:56

A proč by vůbec měl být takový životopis psán? Je to prostě úspěšný člověk, jakých máme více. Jejich životopisy se také nepíší. Novináři by jistě rádi tohoto člověka osočili z nějakých nemravností, jen aby mohli uplatnit svůj hyenismus podobně jako to dělají Seznam zprávy či Echo24 a podobné závistivé plátky. Nějak se jim to ale nedaří. Stejně jako i u jiných úspěšných lidí, kteří v životě něco smysluplného dokázali. Nejen hloupě žvanit v poslanecké sněmovně či z pozic všech politických stran. Jde prostě jen o příklad, hodný následování. Dost!

0 0
možnosti