Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Kauza Vrbětice: Vlastizrada a tři možná vysvětlení výbuchu

To, že se v České republice mohla odehrát kauza Vrbětice, svědčí o špatném systému zacházení s vojenským materiálem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Makrliku, Makrliku. Zpochybňovat, že existuje jen jediná přípustná varianta, to je jako kdyby jste na Kostnickém koncilu zpochybňoval neposkvrněné početí panenky Marie. Budete po zásluze upálen.

0 0
možnosti

Nedávno jsem slyšel od pana Taberyho další zajímavou myšlenku. V areálu se pracovalo s raketovým palivem. Tím, které je tak mimořádně cenným materiálem pro rakety. Rakety, které denně ohrožují životy mnoha lidí.

0 0
možnosti

Známá fakta ukazují, že majitel hodlal nějak řešit problém s chybějící municí. Tak proč za to nezískat kladné body od Rusů, kterým slíbil, že zbraně nepředá do Bulharska?

0 0
možnosti
Foto

Nevyloučil bych ani možnost, že Rusové měli v Sýrii oběti způsobené zakázanými protipěchotními minami. Následně mohli z nějakého zajatce ISIL získat informaci, odkud ty miny pocházejí... Takže by nebylo nic divného na tom že poslali do Vrbětic agenty, aby tu skutečnost ověřili... Ale rozhodně by jejich úkolem nebylo, aby výbuchem zničili důkazy...

0 0
možnosti

Další schůdná varianta jejich přítomnosti je šetření, odkud se berou pěchotní zbraně české výroby v konfliktech na Ukrajině? Nezodpovězených otázek je víc než předložených informací.

0 0
možnosti
Foto

Makrlíku, obviňujete bez důkazů, že někdo něco chtěl ale neprovedl, tím se nedopouští žádného zločinu. Já jsem ve 3 letech chtěl houpacího koně, dodnes, v 77+, ho nemám, jsem proto zločinec?

0 0
možnosti

P97e64t37r 92Č69e15c66h

28. 5. 2021 12:16

Pan makrlík má pravdu, verzí je několik a kdo ví, možná ještě více. Ukazuje se tak, že pravdu měl i prezident Zeman. Jasno ve věci nebude tak dlouho, jak dlouho bude probíhat vyšetřování ve věci a utajování skutečností před občany. To má na svědomí zase vláda. Není se co divit, že celá věc je používána jako argument při volné soutěži politických stran a hnutí před volbami. Také odsouzeníhodná skutečnost. A vlastizrada? Té se dopouštějí všechny politické strany a hnutí, které o věci spekulují spolu s novináři. Nikdo jiný!

0 0
možnosti