Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Kapitola 8. Žid ničí západní civilizaci

  13:17

Židé vždy měli tendenci vybírat si radikální politická hnutí, která podrývají západní civilizaci, dočítáme se v naší oblíbené vědecké knize...

Jedním z Židů, kteří přestoupili na křesťanství, byl i Pavel Tigrid. foto: ČTKČeská pozice

Pokračujeme ve čtení populárního vědeckého díla Petra Bakaláře Tabu v sociálních vědách věnovaného vědě zvané eugenika. Specificky v části prezentující judaismus jako záludnou sociální strategii na zničení západní civilizace. Uvedu několik dalších vědeckých objevů.

Anekdota

Bakalář píše: „Židé, kteří se zřekli judaismu a asimilovali, byli spíše chudí a podivíni.“ Poznatek nepochybně vědecky vychází z takových chudých podivínů, jako byli Nostradamus, Felix Mendelssohn-Bartholdy, Gustav Mahler, Heinrich Heine, Jaroslav Vrchlický, Pavel Tigrid nebo Madelaine Albrightová, kteří přestoupili na křesťanství. K tomu znamenitě ladí další vědecký poznatek: „Židé lpěním na bezpodmínečné akceptaci autority ztratili řadu inteligentních a tvořivých lidí.“

Jsou ti ztracení inteligentní a tvořiví titíž, jako ti zříkající se chudí a podivíni? A kde se bere „bezpodmínečná akceptace autority“ v národě, který se po celé své dějiny o autoritách do úmoru pře, až si musí vytvořit tucet odnoží a sekt téhož náboženství, v nichž se o autoritě neúnavně hádají i jednotlivé kongregace téže odnože?

Kde jinde mohla vzniknout následující anekdota. Dvě chudé kongregace se složí na společného rabína. Na první společné bohoslužbě se začnou hádat o modlitbu, při které některé kongregace tradičně vstávají a jiné sedí.
„Rabíne, rozsuď to, že naší tradicí je stát?“ povídají jedni.
„To není naše tradice,“ usmívá se rabín.
„Vidíte, naše tradice je sedět,“ radují se vítězně druzí.
„To taky není naše tradice.“
„Jestli to, rabíne, nerozhodneš, budeme se hádat celou noc.“
„No vidíte. A to je naše tradice.“

Klamání Nežidů

Jenže oni ti Židé tuhle anekdotu určitě nevymysleli jen pro vlastní psinu, nýbrž kvůli klamání Nežidů. Jako všechno ostatní, co od nich vypadá dobročinné.

Židé lpěním na bezpodmínečné akceptaci autority ztratili řadu inteligentních a tvořivých lidí

Bakalář nám pak klade tuto vědeckou otázku: „Když je antisemitismus v zásadě vynález západní kultury (hlavně křesťanství), proč nežije víc Židů v nezápadních, například muslimských společnostech, kde by jim takové nebezpečí nehrozilo?“ Nebyla však náhodou většina Židů z muslimských zemí vyhnaná?

Následuje několik vědeckých paradoxů: „Mnoho zášti k Židům je způsobeno jejich tendencí držet se mimo a vylučovat Nežidy ze svého sociálního života.“Ale zároveň„si v letech 1985 až 1990 v USA 52 procent Židů, kteří uzavírali manželství, vzalo Nežida“. Přitom však „nic nenasvědčuje tomu, že by se počet Židů v USA snižoval“.

Kromě oficiálních amerických židovských statistik, které naopak nasvědčují, že za posledních 20 let počet poklesl o půl milionu, přibližně o deset procent.

Vědecká fakta

A pak už ona vědecká fakta jdou překotně jedno za druhým.

„Neexistuje žádný důkaz, že se kdy Židé angažovali v pomoci Nežidům. Židé byli disproporčně zastoupeni v počtu podvodů, organizování mezinárodní prostituce a obchodu s otroky. Žádný Žid není větším hrdinou pro Židy než ten, který se může pochlubit zneuctěním křesťanské dívky.

Židé se pokoušejí podminovat sociální kohezi nežidovské společnosti, přičemž judaismus má zůstat kohezní skupinou. Židovská podvratná činnost má dlouhou historii. Židé vždy měli tendenci vybírat si radikální politická hnutí, která podrývají západní civilizaci. Přitom jsou to však také bezohlední kapitalisté, kteří této civilizace využívají k přesunu peněz z rukou Nežidů do rukou Židů. Současně však i komunisté, kteří tento systém chtějí svrhnout (opět samozřejmě ve svůj prospěch). A navíc i kontrarevolucionáři, kteří chtějí svrhnout systém komunistický – jakbysmet ve svůj prospěch.

Chovají-li se laskavě, je to jen lest na oklamání Nežidů. Pokud bojují v nějaké válce, je to jen výjimka potvrzující pravidlo, že se vojenské službě vyhýbají. Politické chování amerických Židů je zaměřeno na vlastní prospěch v opozici proti zájmům bílých Američanů. Židé jsou jednoznačně největší lakomci a škrtilové – podle údajů jedné cestovní kanceláře.“

Všechno doslovné citáty.

To je věda natolik fascinující, že nemůžeme odolat pokušení dát si jí ještě jednu kapitolu. A sledovat, jak Žid ničí civilizaci bílého muže, kterou sám vytvořil. Tedy nikoli úplně sám, samozřejmě. Společně s Řekem.

Prodej bytu 3+kk, Krnov
Prodej bytu 3+kk, Krnov

Krnov - Pod Bezručovým vrchem, okres Bruntál
2 750 000 Kč