Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Kampaň Me Too aneb Kam směřuje „sexuální kontrarevoluce“

Kampaň Me Too je pozitivní, bojuje-li proti oplzlosti a nekonsensuálnímu násilí. K liberálně-humanistickému ideálu rovnosti muže a ženy v jejím pozadí je však třeba být kritický. Máme se snad kvůli němu vzdát her? Proč nevtipkovat o ženách a mužích? Bojujme za slušnost a rovnost i za vtipkování.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J. Nový

3. 12. 2017 13:52
Je to znásilnění?

Bude nebo je znásilněním i to, když žena i muž přistoupí dobrovolně k sexu, ale žena při osmém zasunutí řekne jasně: "Už ne!" A muž zasune ještě podeváté?

0 0
možnosti

4. 12. 2017 11:12
Re: Je to znásilnění?

A co tohle: "Spala jsem s nim dobrovolne. On mi slibil novou kabelku, ale nekoupil ji, tak jdu nahlasit znasilneni."

0 0
možnosti

2. 12. 2017 17:12
Pojmy a dojmy pana Hlaváčka

Pan Hlaváček si plete dojmy s pojmy už v titulku. Nejde o žádnou sexuální kontrarevoluci ani v uvozovkách, ani bez nich. Jde primárně nikoli o sex, nýbrž o zneužívání moci vůči těm, které a kteří jsou závislí na rozhodování mocných. Kampaň ukazuje, o jak rozšířený jev se jedná. Nikdo tu neohrožuje sexualitu a lidi, kteří spolu chtějí navázat vztah. Naopak pan Hlaváček by měl činit rozdíl mezi sexualitou, která je kořením a obohacením vztahu dvou lidí, a chováním lidí jako je Weinstein a jemu podobní, kteří zřejmě o takové sexualitě nemají ani ponětí.

0 0
možnosti

4. 12. 2017 11:14
Re: Pojmy a dojmy pana Hlaváčka

Podle me je chovani Weinsteina OK. Za sex radne zaplatil. Odsuzoval bych spis ty zenske, ze za nim lezly.

0 0
možnosti

J. Křivan

2. 12. 2017 16:48
Dobrovolně vyhubíme

Samé dobré zprávy. Do budoucna se připravují zákony, které zakážou početí dítěte pohlavním aktem, protože to je pro ženu ponižující. Dočasnou výjimku budou mít jen ženy, které se prokáží notářsky ověřeným souhlasem. Bude preferován pohlavní styk gayů a lesbiček, protože tam jsou si partneři rovni. Zatím není technicky dořešeno jak budou děti rodit gayové, ale pracuje se na tom. Kojit novorozence budou speciálně vyvíjené krávy.

Vítejte v novém lepším světě

0 0
možnosti

2. 12. 2017 17:14
Re: Dobrovolně vyhubíme

Pane Křivane, neměl byste psát scénáře ke katastrofickým filmům?

0 0
možnosti