Úterý 19. března 2024, svátek má Josef
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

K policejní ochraně členky Rady ČT Hany Lipovské musel být vážný důvod

Příchod Hany Lipovské na jednání Rady ČT s policejní ochrankou zvedl dezinformační mediální kal. Policisté však výhrůžky vyhodnotili jako reálné a závažné, což dění okolo rady staví do jiného světla.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Osobně je mi ČT lhostejná, díky internetu je řada jiných zdrojů. Co je ale jisté, tak je masivní infiltrace EU a USA hyperkorektností. Jediný pořad České sody, který klidně běžel v devadesátých letech (podle mě největší období svobody) by dnes nevybředl ze soudních sporů za urážky sexuálních a národnostních menšin. Ve filmu o islámských teroristech Bez slitování z r. 2010 se mluví o zasra.... Pakistáncích. Dovolil by si to někdo dnes? Přitom podle amerických pramenů (údaje EU se nedají dohledat) nejvíce teroristů se rekrutuje právě z řad Pakistánců a Afroameričanů.

0 0
možnosti
Foto

A to jsem si ještě vzpomněl, jak se během televizní krize před dvaceti lety objevila uvnitř objektu Kavčích hor záhadná ochranka česky nehovořících mužů neurčité národnosti sjednaná panem Pavlem Bobošíkem. Co tam tehdy ksakru vůbec dělal a lustroval někdo ten záhadný spolek. Takže Jana Bobošíková to asi tentokrát vzala přes kopírák, jenže s PČR.

0 0
možnosti
Foto

Takže když se objevila paní Hana Lipovská a její nominace Českou biskupskou konferencí následovaná řadou protestů, tak jsem tomu chvíli ještě nerozuměl. Ale vzápětí když jsem si přečetl několik článků spoluautorek Lipovská - Bobošíková, okamžitě mi nezbylo než říci "Panenko Maria, šlajfuj"

0 0
možnosti
Foto

Kde se objeví Jana Bobošíková, tak tam je průšvih. Kdysi jako moderátorka v ČT se mi líbila. Ovšem v televizní krizi před dvaceti lety, haňba blut. Měl jsem tehdy možnost sledování současně Bobovize s úděsnými kreaturami typu Dušice Zimové a tehdy naivně vypadající hlasatelky Dany Makrlíkové a oproti tomu současně vypnutou skutečnou ČT se stávkující redakcí. A to co předváděla Bobovize, z toho mi naskakuje husí kůže ještě dnes.

Potom kandidatura do Europarlamentu s bilboardy "Nebudu mlčet ani v Bruselu" Asi tam žádnou stopu nezanechala a v pokusu o opakovanou volbu si zaplať Pánbůh ani neškrtla.

Potom kandidatura na prezidenta potažmo nové politické subjekty typu Suverenita. Opravdu marginální výsledky v obou případech mi byly velikýn zadostiučiněním.

A nakonec vlámání se do Svazu bojovníků za svobodu v Lidicích. S okamžitým odchodem několika posledních přeživších dětí. Rozhašení tamnější základní organizace SBS, vyloučení paní Havlůjové atd.

Takže když se objevila paní Hana Lipovská a její n

0 0
možnosti

Předpokládám, že policejní ochrana měla paní Lipovskou chránit před fyzickým napadením. To znamená, že ti, kdo tuto akci schválili, vyhodnotili situaci tak, že jsou vážné důvody očekávat, že paní Lipovská bude během pobytu v České televizi fyzicky napadena. A nejen v prostorách České televize, ale dokonce i přímo během zasedání Rady České televize. To je velmi vážné obvinění relativně malého počtu osob fyzicky přítomných na onom zasedání Rady České televize a jeho zdůvodnění by mělo být doloženo.

Pokud chce organizovaný zločin řešit své problémy fyzickým útokem na dotyčnou osobu, málokdy to řeší fyzickým útokem za přítomnosti kamer České televize. A v této souvislosti připomínám: Zasedání Rady České televize mají být veřejná!

To znamená, že k odvrácení reálného nebezpečí fyzického útoku na paní Lipovskou by stačilo postupovat i v tomto případě standardním způsobem a ponechat zasedání Rady České televize veřejným. Možné osnovatele útoku na paní Lipovskou tedy bude přirozené hledat mez

0 0
možnosti

Souhlasím s Lipovskou a spol. v tom, že ČT neplní svou zákonnou roli, protože je silně zaujatá. A to se musí změnit. Včetně svého GŘ je v rukou starých struktur, které sice nevládnou, ale v ČT působí rozvratně a poškozují ty, kteří ve volbách dostali mandát vládnout. Pro naši opozici platí: Čím hůře, tím lépe. A to rozhodně není v zájmu našich občanů a naší země. A Lipovská proti tomu bojuje, ve prospěch našich občanů a naší země.

0 0
možnosti

K66a76r36e87l 26G52a41m63a41n

16. 4. 2021 13:18

Celá tato diskuse je krásnou ukázkou rozdělení společnosti a také osobních animozit některých diskutujících.

0 0
možnosti

Musel být vážný důvod? Důkazem je, že nějaký bývalý policajt se ve své kariéře nepotkal s opakem. To je dost slabý čaj. Třeba byl příliš bezvýznamný, aby přes něj šly politické kauzy. Ostatně jeho rada sledujte tok peněz vede k tomu, že akce té dámy byl hodně hloupý úlet, nic co by smrdělo. Policisté se mohli stokrát chovat profesionálně, jejich samotná přítomnost v ČT a na radě má potenciál vyvolat strach a dát celé hloupé banalitě dramatický rozměr. Dočkáme se příště ozbrojené policie v parlamentu, která by měla chránit třeba Okamuru před Kalouskem nebo Ferim?

0 0
možnosti

Jestli někomu policie poskytne ochranu, má k tomu zákonné a vážné důvody. Tečka. Objekt ČT není svatostánek ani území cizího státu, tak nevím o čem je řeč váženy pane. Zkuste se zamyslet jen tak nad faktem, komu vlastně majetek ČT patří, a kdo jej spravuje a komu se zodpovídá, zejména, jestli je podezření, že tam má dojít k násilné trestné činnosti. Pokud je tento právní oříšek pro vás problém, zeptejte se nějakého dobrého a nezaujatého právníka.

0 0
možnosti
Foto

ČT zakódovat a ať si ji platí ti, kdo ji chtějí sledovat.

Pak si může ČT dělat, co chce a Radě i lidem to bude jedno.

0 0
možnosti

Pan Schneider to napsal objektivně a srozumitelně. Je samozřejmé, že když Rada ČT začala dělat skutečně svou práci, takže křičí lidé přisátí na její cecíky, kteří mají strach, že penězovody budou řízeny jak se sluší a patří. Je třeba nahlédnout pod pokličku údajně veřejnoprávní televize, nikdo nesmí být nekontrolovatelný, nekritizovatelný či neodvolatelný. Zcela věřím, že Policie měla dobré důvody proč dát slečně Lipovské ochranku. Je třeba vyřešit jednostrannost zpravodajství ČT, není možné aby sloužila jen jedněm politikům a byla protivládním médiem - všechny politické strany mají právo být podle své síly také slyšet. Ti kteří nechtějí garantovat nestrannost zpravodajských pořadů ČT by měli odejít.

0 0
možnosti