Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Justin Trudeau jako Aladin a rasista aneb Šílenství po 18 letech

Před 18 lety ikona světového progresivismu, kanadský premiér Justin Trudeau, na školním karnevalu vystupoval v masce Aladina, přičemž fotku nyní zveřejnil časopis Time a udělal z ní skandál.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

Já myslím, že v našem prostředí to nám všem připadá absolutně nepochopitelné a na tomto článku pana Machaly není nic moc objevného. To, co by mě víc zajímalo, je pohled Kanaďanů. To není jeden poblázněný politik, který by jen zmanipuloval okolí. Politici většinou říkají jen to, co lidé chtějí slyset. Alespoň jejich nějaká významná část.

0 0
možnosti
TK

Omluva panu Matochovi za zkomolení jména.

0 0
možnosti
RV

Otřesné je to, že kanadský premiér sám přiznal, že to pokládá za rasistické a že se toho účastnil. Prostě premiér rasista (dle jeho vlastního názoru).

To, že my ostatní se klidně namaskujeme za indiána a žádný rasismus v tom nevidíme, je vedlejší.

0 0
možnosti
JK

Ta jejich superkorektnost je tet dohani. Degenerace belochu pokracuje ostrym tempem. Na "Zvedavci" je zajimavy clanek s nazvem Co si američtí Otcové zakladatelé doopravdy mysleli o rase.

0 0
možnosti
PM

P70a91v64e26l 80M37a88r45e88š

26. 9. 2019 20:17

Všichni, kdo se pohoršují nad přebarvenou tváří, sami sebe usvědčují z rasismu už tím, že si barvy vůbec všímají jako čehosi důležitého. Trudeau spadl do vlastní pasti ne tím, že se kdysi nabarvil, ale že se za to omluvil.

0 0
možnosti
JN

J37i81r65k11a 93N20o32v97ý

26. 9. 2019 18:30

"U každých voleb je třeba bránit normální svět, aby se i nám nestalo, že tenká progresivistická menšina získá tlustou politickou většinu jako v Kanadě.

.

R^

0 0
možnosti
KP

No autor ochranuje Justina. Bohuzel se nezminil ze s touto pitomosti sam zacal - jeho strana obvinila nekolik kandidatu na poslance konzervativni strany tim co pry delali pred 20 lety.

Citat z bible: Kdo je bez viny at hodi kamenem. Justin temi kameny zacal hazet a ted se divi.

0 0
možnosti