Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Jsou olympijské hry časem vhodným na válku Ukrajiny s Ruskem?

Ukrajina prohlašuje, že Rusko na Krymu soustřeďuje své jednotky. Její velvyslanec při Radě Evropy Dmytro Kuleba prohlásil, že se vztahy obou zemí vyostřily. Podle něho to není ještě casus belli, ale Rusko k němu aktivně střádá historky. Kuleba zřejmě žije v říši propagandy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KP
Re: Další zprávy Almaz-Antěj, výrobce Buků.

Děkuji, prostuduji patrně až na konci víkendu. Odjíždím pryč.

0 0
možnosti
JK

J. Křivan

16. 8. 2016 21:58
Re: Zkrácená verze

Děkuji, tuhle verzi jsem ještě neviděl. Snad jako zajímavost, TASS, sice o připravovaném pokusu informoval, ale výsledek jsem tam nenašel i když tam jinak o té katastrofě je toho dost.

0 0
možnosti
KP
Víte, co je opravdu humorné, p. Schneider?

Že rakety mívají přibližovací bezkontaktní zapalovače a pro ty s velkou hlavicí, jako je např. BUK, je to dokonce výhodnější. To je rána na komoru, co?

0 0
možnosti
JK

J. Křivan

16. 8. 2016 9:57
Re: Víte, co je opravdu humorné, p. Schneider?

Nějak mně unikla pointa pane Urbanče.

0 0
možnosti
JP

J. Poděbradský

16. 8. 2016 7:41
propaganda a konspirace

Kde jsou ty casy kdy Rusko mohlo za kdejaky prd na zdegenerovanem Zapade....a kazda zaminka byla dobra pro dehonestaci RF. Ukrajina zvlaste je vhodna , podobne jako Kosovo proti Jugoslavii, pomahat jako uzitecny id iot proti rozvraceni Ruska zvkaste po nacistickem prevratu zvany Majdan. ?

0 0
možnosti
KP
Kde jsou ty časy, když nám bylo

vtloukáno do hlavy, že letadlo MH17 určitě, ale určitě sestřelil letecký kanón ukrajinského letadla. P. Schneider jako jasný důkaz odborníka použil názory nějakého blogera ze stránek Vlkovobloguje.cz, který se vydával za odborníka na balistiku. Pak se připustilo, že by to mohla být menší raketa vzduch-vzduch a nakonec té obrovské sebejistotě, že za tím stál ukrajinský letoun, udělal konec sám ruský výrobce BUKu. Kým byl vypálen se nedozvíme, nic méně na tomto příkladu je vidět, o co se p Schneider dokáže opřít a jak si je sebejistý, ostatní s jiným názorem jsou troubové. V tomto článku mu pro vyvrácení akumulace ruských sil na Krymu stačí už jenom pohled do atlasu. To jsou rány na komoru, co, p. Schneider?

0 0
možnosti
JK

J. Křivan

14. 8. 2016 21:07
Re: Kde jsou ty časy, když nám bylo

Pane Urbanče Vy víte kdo to letadlo sestřelil, sem s tím. Pro mne jsou zatím všechny možnosti otevřeny i ta s raketou vzduch - vzduch. Nejméně pravděpodobná je ta kterou s úporností prosazuje skupina ,Bellingcat.

0 0
možnosti
JP

J. Poděbradský

13. 8. 2016 19:08
NWO

Až v první řadě jde o zlomení Matky Rusi a zabrání nekonečného bohatství

Sibiře ......Za Jelcina se to banksterům skoro podařilo a teď to už

bude velký oříšek......Jakýkolv čas na válku s Ruske je dobrý, stejně to

jsou jen Slovani a chípat budou užiteční id ioti na druhé straně!

0 0
možnosti
ČP

13. 8. 2016 15:19
Putlerofobové

a rusobijci, s účelově ostrůvkovou amnézií, vaše argumenty jsou tak nicotně pitomé a zavádějící, že by bylo asi nejvhodnější místo nich jen opakovat svoji mantru - a proto soudím, že Rusko musí být zničeno, i kdyby měl celý svět zniknout s ním. Věcně nejsprávněji totiž vystihuje přesně to, o co vám jde.

0 0
možnosti
ZH

13. 8. 2016 11:29

Kolik ti Schneider Kreml platĂ­?

0 0
možnosti
JS

J. Schneider

13. 8. 2016 11:47
Re:

Jsem rád, že jsi se ozval, a hned dvakrát, je vidět, že ti to jde a že tomu rozumíš.Nevím, kolik Kreml platí, ale jestli to čtou, tak by ti snad sami mohli odpovědět, jestli o tebe mají zájem. Musel bys ale počítat s tím, že tě občas napadne nějaký tuplovaný pošuk, a to ještě tuplovaně.

0 0
možnosti
ZH

13. 8. 2016 11:29

Kolik ti Schneider Kreml platí?

0 0
možnosti