Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Je třeba promýšlet skutečné příčiny vzniku terorismu v Evropě

Kancléřka Angela Merkelová má pravdu, že islamistický terorismus byl v Německu už před vlnou uprchlíků. Někteří chtějí výskyt a dopady terorismu snížit, jiní s ním jen hřmotně bojují, přičemž zužují prostor svobody. Jaká bude naše volba?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

5. 9. 2016 20:35
dobrá úvaha, ale.......

Musíme si stále připomína, že drtivou většinu teroristckých útoků páchají v EU muslimští imigranti, kteří zde žijí týdny až destiletí. Případně se zde narodili muslimským imigrantům.

Chceme a potřebujeme muslimksé imigranty !?

Občané určitě ne.

0 0
možnosti
Foto

Tono

28. 8. 2016 11:02
chytrý článek

dík

0 0
možnosti
A kdy si přiznáme vinu i my, Evropané?

Nemáme se vměšovat do muslimského světa. Dobře nám tak. Vinu svádíme na IS, občas USA (jaká "západní" sebereflexe), světu vnucujeme své představy o jeho uspořádání, za ostrahu vlastních hranic se dostává vynadáno... Vítejte ve světě uvědomělých Evropanů.

0 0
možnosti

J17i34b 77J57i42b

23. 8. 2016 6:53
Re: A kdy si přiznáme vinu i my, Evropané?

Jsem rád, že hlásíte ke své spoluzodpovědnosti, za export demokracie s plochou dráhou letu všude, kde to bylo pro USA a jeho klíčové spojence, kerými my rozhodně nejsme, výhodné. Gratuluji Vám k prozření. Já jsem jej však nikdy neschvaloval a už vůbec se jej neúčastnil, ale vždy byl proti tomu. Nevidím proto jediný důvod, proč bych měl sdílet zodpovědnost "humanitárních bombarďáků", pane Urbanče!!!

0 0
možnosti