Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Jan Schneider: Proč šéfredaktor Respektu Erik Tabery lže o ČT?

Skutečnosti prokazují neoprávněnost hodnocení v editorialu šéfredaktora Respektu Erika Taberyho senátní akce, jež se týkala fungování České televize, coby „festivalu lži a nenávisti“. Ba naopak, evokují situaci 40 let starou, kdy režim reagoval na pokus o kritický dialog stejně inteligentně jako Tabery.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

28. 4. 2017 16:40
Pan E.Tabery je synem jisté Taberyové,

která většinu života "pracovala" v České televizi, a ta je dcerou z prvního manželství herce Zdeňka Štěpánka. Takže herectví je v rodině dost zakořeněné. Co dodat? Jablko nepadne daleko od stromu a pták si většinou nekálí do vlastního hnízda.

0 0
možnosti

J50a34n 65B97e37r91á33n47e22k

28. 4. 2017 11:41
Senátní akce

Pane Schneider, jestliže se senátní akce účastnili pánové Veleba a Ovčáček, není o čem hovořit. Tomu také odpovídá Váš agresivní styl článku. Nikdo a nic není dokonalého. Je samozřejmě možné mít připomínky k ČT, pokud je to ale myšleno vážně, není možné je prezentovat takovým způsobem, jak to děláte Vy. Tím se nic nedosáhne, jen se navodí polarizace společnosti a nenávistná atmosféra.

0 0
možnosti

28. 4. 2017 12:49
Re: Senátní akce

Znovu jsem si pročítal celý článek a nenašel jsem tam nic, s čím bych tak zásadně nesouhlasil, samozřejmě, kromě údajů, které nemohu ověřit, a kterým musím věřit, např. o "truc akci" v české televizi. To, že pana Ovčáčka nemusím, ještě neznamená, že se nesmí takových akcí účastnit. Je to mluvčí prezidenta, tj. nejvyššího ústavního činitele. To samé platí o senátorovi Velebovi. Abych mohl s nimi nesouhlasit, pak je musím nejprve vyslechnout. Normální věc. Také můžu celou akci ignorovat, ale potom bych se měl zdržet věcných komentářů. A propos , celá akce byla na You Tube včetně věcných témat, jako je rozbor hospodaření ČT a vystoupení dalších diskutujících.

A můj vztah k ČT: děsí mě představa, že mě někdo neustále zkoumá, vyhodnocuje a zahrnuje do jakési cílové skupiny, aby nás zpracovával, analyzoval a dále masíroval. Že na mě někdo od rána do večera chrlí přesně ty cílené informace, abych si myslel právě to, co někdo chce. Děkuji nechci, toho jsem se nažral dost za minulého režimu.

0 0
možnosti

P. Klíma

28. 4. 2017 11:07
Děkuji, pane Schneidere.

Opět je tady "velká doba" - vládní média lžou ještě víc, než za komunistů.

Netušil jsem, že takový úpadek ještě může nastat.

Byl jsem nemoudrý...

0 0
možnosti

28. 4. 2017 11:06
Jednoduchá otázka

Proč se ten geroj Tabery neúčastnil přímo te senátní diskuze o čt a nehájil ji? No protože jim chybí reálné argumenty

0 0
možnosti
Tys to tedy dopracoval

"Čím bude ČTv horší, tím více bude kritizována – a tím větší podporu podle Taberyho zasluhuje její ředitel!"

Kdyby někdo takovým způsobem interpretoval tvůj článek, tak se zblázníš.

0 0
možnosti

P. Klíma

28. 4. 2017 11:11
Nerozumím obsahu vašeho sdělení

Ke komu mluvíte a tykáte mu a co mu vlastně vytýkáte?

Jaký je váš názor na věc?

0 0
možnosti

28. 4. 2017 9:40
Zkorumpovaný lhář Tabery

Eric Tabery se soustavně ukazuje jako zkorumpovaný lhář, koupený dřívějším majitelem Respektu gaunerem Schwarzenbergem a druhým gaunerem Kalouskem. Spojitost Taberyho s Českou televizí, která je rovněž pod vlivem Kalouska a spol,, je zřetelná a ukazuje se v nenávisti proti prezidentu Zemanovi.

0 0
možnosti

J. Křivan

27. 4. 2017 23:12
Ač atheista,

nad ČT, až na výjimky, jsem udělal křížek. Mezi ty výjimky patří většina pořadů "Hyde Park Civilizace", i když čeština dostala na frak.

0 0
možnosti