Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Jak vytvořit na Facebooku a Twitteru hate full zónu

Komentátor maďarského veřejnoprávního sportovního kanálu M4 Sport před závodem na olympiádě v Riu nevyslovil jméno syrské plavkyně Jusry Mardiniové z uprchlického týmu a tato jeho chybička ihned vyvolala negativní reakci bdělých aktivistů. Udělali z něj na sociálních sítích hnusného fašistu, rasistu a xenofoba – jednoduše ho popravili.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P. Klíma

21. 8. 2016 11:51
Ultralevicoví svazáčtí aktivisté

tedy na F-booku dobrovolně založili "Hlídku reflektoru mladých", která za socialismu na každém pracovišti buzerovala spolupracovníky za údajně nezhasnutá světla, plýtvání vodou, materiálem a podobné vykonstruované pseudoproblémy.

Nesouhlasím však s panem Lékem (panem Léko? - pardon...) propagovanou úžasností údajného svátku sportu a lidskosti, kterým podle mě OH zajisté nejsou. OH jsou jen prachobyčejná masová komerční zábava živená výrobci sportovního nářadí, na kterou méně disponovaná část populace hledí ze stejného důvodu, jako jinde na kohoutí či býčí zápasy.

A obětí této nelidské zábavy jsou především sami sportovci - zneužívaní lidé, kteří jsou okolo třicítky zdravotně a "sportovně" vyřízení, obvykle bez vzdělání, až na výjimky odsouzení vykonávat po zbytek života podřadnou a špatně placenou práci (třeba český olympijský vítěz Zaremba se živil jako sklenář a alkohol dokončil škody, které na jeho zdraví napáchalo tělesné přetěžování - a to byl vítěz, co potom ten bezejmenný zbytek

0 0
možnosti

Z. Meisner

19. 8. 2016 7:11
Hatefee je žůžo

Počátkem roku jsem navštívil velkou (jistě nelevnou) "hatefree" akci v holešovickém DOXu. Pozoruhodná sbírka kuriozit a týpků kteři jakoby z oka vypadli aktivním svazákúm dob mého mládí. Na jednom podiu zpíval velmi pěkně mladý romský rapper. Nicméně jeho adorace a celkově jakási stádnost a devotnost všech vůči všem, byla odpuzující.

0 0
možnosti