Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Jak ve jménu diverzity a pokroku ponížit britské profesory

Britským státem dotovaný projekt Rovnost, diverzita, inkluze je moderní aplikaci perverzní metody komunistických prokurátorů z padesátých let: Podezřelý je ten, kdo není podezřelý.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

Pjk127

17. 9. 2018 14:29
Kedy si v Slovenskocesku

uvedomite, ze UK je tvrdo rasova a triedne rozdelena spolocnost, ktora hra demokraticke divadielko pred svetom. Nie su tu vynimkou rasovo ciste mesta a na chudobu sa vzdy pozera zvrchu. Kladu sa jej vsemozne prekazky zacinajuce na zakaze navstevovat univerzitne kniznice, konciac vagonom bullyzakonov, ktore im beru vsetku silu zapajat sa do verejneho zivota. Vzhladom k clanku je zahadou, preco takto nekontroluju aj politikov. Nekolonizatorka Mayova by urcite musela odpovedat ako to, ze v krajine je rovnost pred zakonom, len chudoba ma zo zakona zakaz sa sobasit do zahranicia, ktory vysiel z jej hlavy. A podla jej spolupracovnikom je dokazom jej geniality v politike. Ostatni toryvia su na tom este horsie.

0 0
možnosti
Z

Zk

15. 9. 2018 4:42
Léko je zkrátka Léko

Zavěrečné otření se o ministryni Maláčovou je ubohé, ale tak nějak odpovídá formátu autora. Pokud je řeč o ideologické policii na univerzitách, tak by možná pan Léko mohl příště zase pro změnu poreferovat o tom, jak se v Maďarsku činí jeho idol Orbán. Ale je mi jasné, že mediální politika Anofertu mu velí předhazovat Pepovi a Máňe Koblihovým výběr kuriozit ze zkaženého imperialistického Západu, a naopak raději mlčet o systémových svinstvech, co se dějí u nás nebo kousek od nás.

0 0
možnosti
Foto

Tono

22. 9. 2018 8:14

Co hulíš, pochlub se, zřejmě to nebude dobrý matroš 

0 0
možnosti