Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Jak Sobotka pročínským prohlášením neelektrizoval voliče

Bohuslav Sobotka chce vyhrát oslovením mladých liberálních voličů. Co to mohlo být za sílu, která ho donutila učinit takové tvrdé pročínské prohlášení a ze sebe u mladých liberálních voličů udělat šaška?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

28. 10. 2016 22:03
Dobře napsáno

A navíc, není potřeba poskakovat dle rad a pokynů soudružky velvyslankyně z diktátorského Pekingu.

0 0
možnosti

28. 10. 2016 18:39
Takovou snůšku blábolů snad ani vytvořit nejde

bez vlivu amfetaminu. Herman je blb, který málem pohnojil to, co se pracně daří napravovat po nešťastných dopadech Havlovy politiky vůči Číně. Na co si hrajete všichni, kdo ignorujete, že Číně lezou do zadku daleko okatěji vlády všech států, které mají zájem na rozvoji ekonomiky své země.

Ohánět se ještě dnes tak obsahově vyčpělým tématem, jako jsou lidská práva, to je v módě snad jen u nás. Nikde ve světě se ve vztahu k Číně na tuto notu už nehraje. Takže nechápu, proč se pár lidí se středoevropské, oproti Číně zaostalé zemičky, s počtem obyvatel jako město střední velikosti v Číně, a relativně nic ve světě neznamená, tak staví proti dobrým vztahům s touto rozvinutou zemí.

0 0
možnosti

30. 10. 2016 10:21
Re: Takovou snůšku blábolů snad ani vytvořit nejde

Herman je spíše mazaný křivák, dobře placený. Ono totiž euroatlantistům vadí sebemenší čin směřující k normální vztahům, jak k Číně, tak k Rusku. Proto se snaží vyvolávat nějaké aféry (např Majdan, barevné revoluce a pod) pomocí svých poskoků. Herman je jen jeden z nich.

0 0
možnosti

Alex

27. 10. 2016 18:29
Nesmysl

To je přece nesmysl. Všechny země západu respektují jednotnou Čínu včetně dalajlámy, který to sám prohlásil. Usiluje o určitou autonomii v oblasti náboženství a angažuje se v lidských právech. To Číně důsledně vadí a proto trvá na tom, aby se s dalajlámou nescházeli oficiální vládní činitelé. Původ nezvyklého podpisu všech 4 ústavních činitelů tkví v něčem jiném. Charakterizoval to šéf byznysmenů Hanák - Jeden člověk zničil jediným aktem mnohaleté úsilí. Oni se snažili takto zachránit co se dá. Zavolejte si šéfa byznysmenů, ten Vám vše vysvětlí. Jde o to respektovat země s nedemokratickým režimem. Zbližování a možnost mluvit o lidských právech je v dohodě obsažena. Znovu - dělají to tak všichni. Diverzifikace obchodní bilance snižuje účinky ev. ekonomických otřesů. Je něco být závislí z 80% na Německu a něco jiného 50%. Deutche bank, tisk peněz EBC, potřeba peněz pro stále nezastavený příchod migrantů, jež není kam vracet jakkoli drtivá část azyl nedostává. Lidovci a umělci nemají potu

0 0
možnosti