Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Jak se Milion chvilek stal pro Mikuláše Mináře výtah k politické moci

Mikuláš Minář, hlavní postava spolku Milion chvilek pro demokracii, se od počátku profiloval jako bojovník za svobodu proti „Babišově diktatuře“, aby se nakonec rozhodl založit novou politickou stranu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nezbývá, než nechat Mináře ukázat, co umí, neboť máme demokracii. Když se odvážil, má zřejmě silné sponzory a ti očekávají, že bude zpívat tak, jak oni potřebují. Je velmi snadné vyskakovat na place nebo pod žúdrem a hlásat, co nechci, mnohem obtížnější je prohlásit, co chci a stvořit program, který by byl ku prospěchu občanům. Tož, Mináři, předveďte se.

0 0
možnosti

Nevidím u Mináře žádnou politickou moc a ani výtah k ní. Jde jen o vytváření "story" z ničeho.

0 0
možnosti

Dobrý den,článek jsem zatím nečetla, protože mne poněkud zastavil nadpis.Prosím mohl by pan redaktor držet započatý sedmý pád v pátem slově a dokončit jej ve slově devátém... Nedá se na to dívat. Počítám, že toto by měla být práce korektora... Děkuji

0 0
možnosti

P15e58t90r 94Č80e66c19h

10. 10. 2020 8:29

Mikuláš Minář není žádný bojovník za svobodu. Je to typický český nemakačenko, který je líný smysluplně pracovat a nebo studovat. Využívá naší anarchie, kdy si každý může dělat co chce a navíc využívá hloupých lidí, kteří jej platí. Když tuto možnost má, byl by hloupý, kdyby jí nevyužil. Milion chvilek není žádný výtah k moci. Je to jen nezisková organizace, která poškozuje stát jako takový a s ním i většinu jeho občanů. Že je takovýmto neziskovým organizacím u nás povolena činnost je jen naše smůla, že to dovolíme. My, občané. A že takových neziskových organizací jsou stovky je nabíledni. Zejména v Praze. Ve skutečně demokratickém státě by něco takového existovat nemohlo.

0 0
možnosti

Nastrčený nemakančenko se základním vzděláním,ani fachman,ani vlastenec,placený neznámými mecenáši. Bezcharakterní vyžírka-malý Dolfík- využil situace, podpořen zdivočelým debilblokem a zfanatizovaným, nemyslícím davem, léčícim si svoje mindráky.

0 0
možnosti
Foto

Připadá mi to také tak - ale záhy se uvidí...:-/

0 0
možnosti