Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Jak Michaela Šojdrová odstartovala kampaň za své znovuzvolení

Pokud by poslankyně Evropského parlamentu Michaela Šojdrová svůj plán myslela vážně, poskytne aspoň základní informace o mladistvých, o kterých tu je řeč.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

3. 10. 2018 17:52
Dobře jí tak.

Z dosavadního postupu paní Šojdrové v její volné soutěži za znovuzvolení jednoznačně vyplývá její duševní nedostatečnost. Pokud byla zticha, měla jakous takous naději, že ji ovčané opět zvolí. Teď však naději nemá žádnou a dobře jí tak.

0 0
možnosti
Foto
...

a vida! svítá ... ;)

0 0
možnosti
VN

3. 10. 2018 12:43
Paní Šojdrová se zviditelnila - a nadcházející volby

ukáží, jestli jí to bylo k dobrému nebo naopak.

Osobně s myslím, že spíše naopak, ale zase se bude moci cítit velice morálně nadřazená té lúze, co pro ni nehlasovala a "sirotky" odmítla...

0 0
možnosti
JS

J. Schneider

3. 10. 2018 10:31
Je hrozné,

že se může taková nesmyslná debata udržet na předních stránkách médií, protože sotva kdo ze zúčastněných bere na vědomí excellentní vyjádření skutečných odborníků, v tomto případě dvou dam, právničky Heleny Válkové a diplomatky Evy Filipi, které jasně stanovují právní limity diskutované otázky. Budeme-li se pohybovat uvnitř těchto právních mezí, pak se debata pochopitelně stane racionální - a ztratí onen iracionální předvolební potenciál ....

0 0
možnosti
KN

2. 10. 2018 20:37
Nejsou to "sirotci", nejsou do "děti" a mohou jít domů

1) Šojdrová už nemluví o "sirotcích", ale pouze o "nedoprovázených dětech". Takže nejspíše brzo objeví, že jim zbylo spousta příbuzných, které budeme muset též přijmou v rámci slučování rodin a živit je.

2) A také to nejsou děti - migranti často nemluví pravdu o svém věku, takže "chlapci ve věku od 12 do 17 let" budou ve skutečnosti muži od 20 let výše. A pokud si myslíte, že je zkontrolují naši doktoři před převozem, tak na to zapomeňte - neZiskovky budou řvát, že by to bylo to proti lidským právům a důstojnosti migrantů či dokonce proti jejich zdraví (jako když je dováželi do Anglie). A možná se ozve i námitka, že je to rasistické.

3) A mohou se vrátit domů - z Libanonu se do Sýrie už vracejí.

Nedovážet!

A KDU-ČSL nevolit, do EP ani nikam jinam!

0 0
možnosti

3. 10. 2018 17:58
Re: Nejsou to "sirotci", nejsou do "děti" a mohou jít domů

KDUČSL je již spolu s TOP 09 odepsaná. Účinně je následuje STAN a brzy je budou následovat ostatní politické strany. Zejména proto, že nade vší pochbnost jednoznačně prokázaly, že řídit stát neumí a nemohou. Občané už to prohlédli a přestávají je volit. Volnou soutěž politických stran, kterou jejich poslanci v poslanecké sněmovně předvádějí nelze při nejlepší vůli považovat za řízení státu, ba dokonce ani za smysluplnou práci. Totéž se dá říci i o miinistrech ČSSD.

0 0
možnosti