Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Jak dosáhnout „zmrtvýchvstání“ popíračů klimatických změn

Západní společnost by měla odvrátit pozornost od přírody – od očekávání přírodního jevu označovaného za nástup klimatické krize –, aby se osvobodila od ekologického sýčkování.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J48i54r26k32a 24N28o61v92ý

14. 12. 2020 18:29

Neznám popírači klimatických změn, ale znám takové, kteří tvrdí, že zmněy klimatu tady byly i v dobách dávno před člověkem, tudíž jejich příčinou asi těžko může být činnost člověka. To nemusí nutně znamenat, že k nim nepřispívá.

0 0
možnosti

Zijeme na dluh financne. To konci inflaci, krachem, valkou. Zijeme take na dluh co se tyce obnovitelnosti resourci co planeta zeme poskytuje. To konci zanikem Homo sapiens. Zeleny kapitalismus neexistuje, nebot redukce konzumu, redukce nepotrebnych veci, vyrobky dlouhodobe zivotnosti, deflace, snizovani poctu svetove populace, to vse jsou pojmy, ktere dnesni system, jehož základem je neustaly rust a maximalisace zisku za kazdou cenu, nenavidi. To by se melo resit prednostne a az potom treba elektricky auta.

0 0
možnosti

Pokud se populace zbaví vás, tak rozhodně souhlasím!

0 0
možnosti
Foto

Je třeba, aby vlády států odložily zelené brýle. To očekávám v souvislosti s vysokými náklady na boj s Coronavirem, na zelené hrátky nebudou peníze. Odkarbonování Evropy? Jak velký vliv bude mít? Víc nebo ještě míň než 4% ?

0 0
možnosti

Dobrotivý bože, již úvod je mimo. Environmentalisté vedou debatu? Náboženství zelených debatu nevedou, argumenty neuznávají.

0 0
možnosti