Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Islámské absurdity Václava Klause mladšího

Václav Klaus mladší ve svém komentáři opakuje národoveckou mantru, když volá do války s nepřáteli národa, jimž jsou cizinci, jinověrci a místní zrádci. Pokud však používá Winstona Churchilla, aby zesměšnil evropské lídry, riskuje jeho odpověď, která se mu líbit nebude, a to z projevu na Curyšské univerzitě 19. září 1946. Píše Vít Kučík.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J. Pražák

25. 11. 2015 22:07
Autor asi žije na Marsu

Autor prý žije v Italii, ale dle jeho názorů je spíš z Marsu. Propaguje "více Evropy" pro zvládnutí nebezpečí islámu. To v pojetí Eurosoudruhů znamená kvoty na přerozdělení teroristů, likvidace zbytku bezpečí i ve východní Evropě. Když se zabývá "společenskými vědami", tak ať si přečte korán. Zjistí, že islám je jen jeden, že je to ideologie, která ovládá a zotročuje celý život. Viz fatwa na použití WC papíru.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3030041/Islamic-fatwa-decrees-toilet-paper-halal-Directorate-Religious-Affairs-says-wiping-acceptable.html

0 0
možnosti

Mir

24. 11. 2015 19:28
Kdyby Churchill dnes viděl, jak

(ne)funguje Evropská Unie, dost možná by kandidoval za UKIP. A v nedostatku peněz to není. Viz iDnes:

Kolik stojí Frontex

Agentura na ochranu vnějších hranic letos podle serveru EUobserver získala na svou činnost z evropského rozpočtu 114 milionů eur, v přepočtu zhruba tři miliardy korun.

Kvůli nebývale silné migrační vlně úřady Frontexu na jaře poslaly dalších 27 milionů eur, tedy asi 732 milionů korun.

Ředitel agentury Fabrice Leggeri v září oznámil, že rozpočet Frontexu příští rok opět vzroste. Měl by dostat 176 milionů eur, v přepočtu necelých pět miliard korun.

Úkolem agentury je kromě počítání migrantů i mapování tras a evidence lodí, které využívají pašerácké gangy.

Pracovníci Frontexu také vytahují uprchlíky z chatrných bárek a nafukovacích člunů. Zachráněné běžence pak vozí do Evropy.

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/frontex-se-prepocital-ve-statistice-bezencu-fm8-/zahranicni.aspx?c=A151014_175434_zahranicni_mlb

0 0
možnosti
Štafetový kolík

V. Klaus ml. převzal štafetový kolík od svého otce a kope nepokrytě za Kreml. Usiluje o atomizaci EU. Pamatujme na pověst o Svatoplukovi a jeho synech.

0 0
možnosti
Foto

Tono

21. 11. 2015 15:45
Re: Štafetový kolík

Co mají názory V. Klause ml. společného s Kremlem ? Že by za neschopností Bruselu a uprchlíky stál V. Putin? :-)

0 0
možnosti

21. 11. 2015 10:24
Autor má bolševické myšleni

A to je typ myšlení, které přivodilo jednak úpadek významu EU v globálním světě i současnou krizi, která se překlápí ve válku s Islámem. Bolševik bojuje za svou pravdu až do sebezničení. Jakeš a Biľak museli vědět už v první polovině roku 89, že je konec, ale přesto dál a dál posílali proti svým spoluobčanům policejní mlátičky. Merkelová, Juncker a další musí vědět, že je konec jak ideologie jednotného evropského státu, tak i multikulturního evropského národa. A při tom svou mantru hlásají stále dokola a kdyby měli možnost, poslali by proti svým odpůrcům vsude v Evropě těžkooděnce, jako je posílala ještě nedávno Merkelová proti Pegidě.

Kdo ještě dnes volá "více Evropy a více pravomoci do Bruselu" už zasluhuje jen útrpný úsměv, neb je jako neškodný blázen volající po komunismu, kterého nikdo, mimo skalních komunistů nebere vážně.

0 0
možnosti

V. Kříž 191

21. 11. 2015 10:00
ač Klause jakéhokoliv nemusím...

... autor se zde dopouští stejné chyby jako vytýká panu Klausovi: označuje ty, kteří nechtějí mít doma nepřizpůsobivé - a to nepochybně  mohamedáni jsou - za xenofoby, fašisty a lidi, kteří nemají soucit a humánní cítění a mezi které patřím i já, já a spousta mně podobných proti nim nic nemáme a máme je rádi, pokud  ovšem zůstanou doma a jejich - nám cizí - zvyky a chování nepřenášejí k nám. kdyby přišli ze Sumatry lidožrouti, taky bychom jejich zvyky netrpěli. nebo snad Juncker a Merkelová ano?

0 0
možnosti

22. 11. 2015 13:09
Re: ač Klause jakéhokoliv nemusím...

Dobrá slova........

0 0
možnosti