Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Iniciativa Trojmoří posílí ekonomickou zdatnost regionu střední Evropa

Iniciativa Trojmoří (3SI) je snahou 12 zemí mezi Černým, Jaderským a Baltským mořem, jež zrychlí a podpoří hospodářský růst regionu i díky zabezpečení energiemi a jejíž fond přivede do české státní pokladny zdravý výnos.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J44i56b 13J24i28b

4. 10. 2020 15:23

Trojmoří je jen variace na projekt polského diktátora maršála Pilsudského, jehož cílem je zabránit spolupráci mezi Německem potažmo západní Evropou a Ruskem a jedná se o projekt amerických tzv. Neoconů, jejichž snahou je oslabit americkou hospodářskou konkurenci. Přesně podle hesla „Rozděluj a panuj“!

Poměrně otevřeně o tom před časem hovořil na jedné politologické konferenci v Chicagu zakladatel „soukromé CIA“ STRATFOR George Friedman kde v čase od 9:42 o tomto mluví celkem jednoznačně.

https://youtu.be/LLtm-3jTJWE?t=582

Jinými slovy Projekt Trojmoří není nic jiného než hra velmocí (USA) na velké šachovnici na náš úkor. My jsme zde bráni jen jako jacísi pěšci, se kterými lze podle libosti manipulovat.

0 0
možnosti

J58i19b 21J12i20b

4. 10. 2020 15:24

Pokračování ...

Ne nadarmo jistý jmenovec autora tohoto článku před časem napsal dílo pod názvem Velká šachovnice, kde tuto politiku amerických neoconů popsal do detailů. Zajisté se jedná jen o shodu jmen... podobně jako v oné známe pohádce Lotrando a Zubejda. Celé video je pak zde:

https://www.youtube.com/watch?v=LLtm-3jTJWE

Jiná věc ovšem je, že ani z Bruselu ovládaném Neoliberály nám také nevěstí nic dobrého.

0 0
možnosti