Úterý 19. března 2024, svátek má Josef
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Hyde Park ČT: Přestaňte předstírat, že názor diváků někoho zajímá

V Hyde parku ČT24 mohou diváci klást otázky a ohodnotit ty ostatních. Dle moderátorů otázky s vyšším ohodnocením mají větší šanci na odpověď hostem. Opak je pravdou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jiri Janecek

10. 2. 2015 8:15
Poznamka...

...analyza je dobra a smysluplna... Snad jen k polozce "vybrano z nejlepsich" - nevim, jestli by se posledni sloupec mel blizit 100 %... Ono spousta divaku 'olikuje' jeden dotaz a pet vicemene stejnych, v poradu ma pak smysl pokladat asi jen ten jeden...

0 0
možnosti

10. 2. 2015 9:18
Re: Poznamka...

Ještě bych do tabulky přidal kolonku s tématem pořadu, možná i hostem. Na první pohled by se dalo vyčíst, která témata potřebují levicovou korekturu - novináři totiž nejsou nic jiného, než levicová, dobře organizovaná skupina, která bez reálných schopností ovládá celou Evropu.

0 0
možnosti

9. 2. 2015 22:36
Špičkový pořad

a vůbec špičkové pořady. Bohužel celkově vnímám že ve vysílání jako celku výrazně vyčnívají snahy o manipulaci s diváckou obcí. Za minulého režimu jsem když se něco dělo v USA poslouchal BBC, a naopak když nějaké dění vrcholilo v Británii tak jsem se zaměřil na Hlas Ameriky. Po roce 89 jsem opravdu nečekal, že podobně budu nucen přistupovat ještě po čtvrtstoletí i k České televizi. Tak nevím, mám teď sledovat Slováky nebo Poláky?

0 0
možnosti

V.Hricák

10. 2. 2015 19:58
Re: Špičkový pořad

Nejlépe pravděpodobně zatracované Rusko. A nebo obojí a pak se spolehnout na svůj vlastní zdravý úsudek. Už od dob socialismu jsem nesnášel manipulaci. Tak že vím, jak se asi cítíte. I já jsem si nemyslel, že čtvrt století po sametu budu muset lovit relevantní informace hůř, než za socíku. Buď požehnán internet.

0 0
možnosti

9. 2. 2015 21:49
ČT lže

ČT je v současné době již jen nevýznamný a nedůvěryhodný informační zdroj, který už nemá sílu jakkoliv moderovat názory veřejnosti.

0 0
možnosti
Foto
ale plaťte koncesionářské poplatky

(nemusíte  sledovat žádný kanál čt, stačí jen odebírat el. proud).

0 0
možnosti

M. Sedmík

9. 2. 2015 18:52
Rada ČT

Doufám, že nějaký výtah z uvedených argumentů jste také poslal či pošlete jako stížnost na pořad Radě ČT, která má ze zákona povinnost odpovědět. U dobré argumentace není tak jednoduché zahrát věc do autu.

0 0
možnosti
Re: Rada ČT

Tak to se mýlíte, napsal jsem stížnost Radě ČT, dvakrát reklamoval že neodpověděla, protože jsem kritizoval neprofesionální vedení pořadu se neobtěžovala odpovědět. Celá Rada je jen zástěrka,která má divákům a posluchačům navodit zdání, že je nad ČT kontrola. Není, v ČT vládne neurvalá skupina manipulátorů kteří upravují pořady v rámci požadavků určité politické strany.

0 0
možnosti

V.Hricák

9. 2. 2015 18:45
Myslím, že panu autorovi unikl jeden detail

Také jsem si dlouho myslel, že čt, potažmo čr, jsou pouze ve vleku kavárenských povalečů. Nedávno se ke mě dostala informace, že tomu tak úplně být nemusí. Evropská komise, tento nedemokratický, lépe totalitářský, nástroj EU vydal direktivu, že veřejnoprávní média ve všech evropských zemích se budou vyjadřovat pouze v duchu unijních demokratických hodnot. Jinak řečeno, pokud v Bruselu řeknou, že voda teče do kopce, budou tuto svatou pravdu hlásat všechna veřejnoprávní média ve všech členských zemích. Pokud v Bruselu řeknou, že ukrajinský Pravý sektor nejsou fašisté, bude i naše slavná čt hlásat tuto pitomost, jako svatou pravdu. Káru těmto zhovadilostem samozřejmě tlačí i již zmiňovaná kavárna, neb jsou to velmi často dojiči různých unijních grantů. A ty jsou zpravidla tak tučné, jak dojiči plní svá zadání.

0 0
možnosti

J43i57b 70J73i87b

9. 2. 2015 20:33
Je to tak, ČT má podle radních určený úhel pohledu z EU

Česká televize není ani nezávislá, ani veřejnoprávní ... ale propagandistická a protektorátní!

http://www.novarepublika.cz/2015/02/ceska-televize-neni-ani-nezavisla-ani.html

.

Hej rado ČT! A cenzura vypadá jak?

http://www.novarepublika.cz/2015/01/hej-rado-ct-cenzura-vypada-jak.html

0 0
možnosti