Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Hazardní pevná víra premiéra Sobotky: Vítězství ve volbách

Američtí a čeští poradci se předsedovi ČSSD nejspíše neodváží ocitovat první větu zákona o jámě: Když už v ní stojíš, okamžitě přestaň kopat! Pravděpodobnější je, že Sobotkovi, který věří ve vítězství ve volbách, což je z psychologického pohledu chvályhodné, navrhnou zaútočit na Babiše ještě větší intenzitou, ale hlavně agresivitou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

5. 6. 2017 10:34
Když jdete volit, vybíráte

Jako člověk exaktně vzdělán, vždy, když stojím před nějakým rozhodnutím, snažím se vyloučit emoce a rozhodovat, pokud možno, racionálně. Takže i při výběru strany do parlamentu si jistě stanovím řadu kritérií, která jsou pro mě důležitá, a ta si třeba bodově vyhodnotím. A pak něco vypadne. Jedno však vím zcela jistě již nyní, ČSSD, KSČM ani TOP 09 to nebudou.

No a dost mě otrávil V. Klaus ml. při diskuzi na TV Barrandov. Na člověka, který vystudoval MFF a pracoval dost dlouho jako manažer, to obdivuhodně nezvládl. Uchýlil se k podpásovým úderům a neovládl ani své emoce. Vyčítat někomu obecně řečeno úspěch, je pitomoučké. Třeba, že A. Babiš se stal v devadesátých letech miliardářem. Kontruji: V. Klaus st. to zase dotáhl na premiéra. No a co. Tak to v těchto letech prostě bylo. Myslel jsem si, že mladý Klaus bude novou krví v ODS a on zatím ztratil "glanc".

0 0
možnosti

I. Patta 677

4. 6. 2017 9:19
Problém je v tom,

že pan premiér má vzácnou vlastnost: vybírá si poradce z lidí, kteří v životě nedokázali poradit ani sami sobě. Chcete pár příkladů? Prehistorik Špidla jako šéfporadce. Paroubkův fámulus Birke jako volební manažer. Ekonomové Pícl a Chmelař, kteří samozřejmě nevědí co všechno z našich mezd patří do daní, což nebrání tomu, aby navrhli pro ČSSD progresivní zdanění.

0 0
možnosti

2. 6. 2017 13:39
Odvolání bylo to nejlepší do mohlo Babiše potkat.

Teď bude mít dost času jednak na svatbu se svou dlouholetou partnerkou, a druhak na kampaň. Takže v září dostane přes 50% a na koalici všech ostatních se vykašle.

0 0
možnosti