Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Francie: Výstavba nových mešit je větší problém než burkiny

Nedostatek informací o výstavbě nových mešit ukazuje, že terorismus představuje ve Francii velký problém. Nové mešity totiž na rozdíl od burkin, jež jsou jen přechodným výstřelkem, změní francouzská města na delší dobu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J. Hanzlík

15. 9. 2016 16:01
Pokroková slepota

Výstavba mešit z obrovských prostředků Saudů, vyždímaných z nafty v prostředí nezměrné chudoby, přelidnění, úpadku a rozvratu muslimského světa, je možná v evropském prostředí deklarovaných náboženských svobod, které byly původně konstruovány pro křesťanské konfese, neagresivní židovské náboženství a další náboženské minority. Reciproční výstavba křesťanských kostelů v muslimském prostředí je pochopitelně vyloučena. S tímto jsou evropští pokrokáři patrně srozuměni a budoucí přeměnu křesťanských chrámů, vyvázaných z památkové péče, nevylučují.

Pro evropskou sekularizovanou veřejnost, která je srozuměna se soukromou povahou náboženských kultů, je těžko akceptovatelné zamořování veřejného prostoru hábity porobených muslimských žen. Avšak evropští tupí pokrokáři tuto vyzývavou demonstraci kultu, která je nepochopitelná u "zoufalých uprchlíků", podporují.

0 0
možnosti
JT

13. 9. 2016 9:49
Jen at si je postavi

A za kazdy teroristicky urok jednu z nich prestavet na veprin.

0 0
možnosti
JK

J43i84ř59í 73K40o68p55i34s

12. 9. 2016 20:15
V tuto chvíli bych se chtěl zeptat

Kolik je kostelů v Saúdské Arábii?

0 0
možnosti