Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

E-mailová kauza premiéra Sobotky: Pět poznámek Romana Jocha

Bylo by naivní považovat za jisté, že se do soukromé e-mailové korespondence premiéra Bohuslava Sobotky nabourali neonacisté. Poradce Ota Novotný působí jako tajný agent pravicové opozice uvnitř ČSSD. Mnohem důležitější jsou nezveřejněné e-maily. Proč lidé okolo Sobotky „outsourcují“ premiérovy zahraniční projevy? Proč zase zaspala BIS?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J. Pražák

10. 1. 2016 15:59
Napadá mě analogie-citát:

„Máte revolver?“ „Mám.“ „Dobře! Na vašem místě jistě bych věděl, co s ním dělat, neboť co zde vidím, to není posádka, ale stádo sviní.“ Inspekční generálmajor von Schwarzburg. Osudy dobrého vojáka Švejka.

0 0
možnosti
JC
Dospělé dítě

Bez ohledu na jalové polemiky a diskuze o tom, kdo se do pošty premiéra naboural, co četl a nečetl, zveřejnil či nezveřejnil a co tím kdo sledoval je zarážející a alrmující jeden zásadní fakt.

Jak je možné, že člověk na pozici premiéra, navíc členské země EU a NATO, vzdělaný a mladý, který patří již ke gramotné generaci informačního věku, vykazuje v kyberprostoru povědomí resp. chování na úrovni naivního důchodce či školáka 1. třídy???!!! Zde rozhodně neobstojí autorův pláč nad tím, že jej měli bezpečnostní složky lépe hlídat a postarat se o nápravu. To by s ním pak již museli chodit i na toaletu, a dávat během úkonu pozor, aby tam nevytrousil klíče nebo kartu od Kramářovy vily..

0 0
možnosti
VS

7. 1. 2016 21:12
Levá, pravá, seno, sláma

Oto Novotný, přispěvatel ultralevého neomarxistického Deníku Referendum je pravicový agent v ČSSD. Tak to stačí...

0 0
možnosti
PK

P. Kraus 761

9. 1. 2016 21:46
Re: Levá, pravá, seno, sláma

Vy jste nepochopila ironii? Oto novotný je tak nalevo, že svou hloupostí poškozuje ČSSD a tím se vlastně chová jako pravicový agent, který má ČSSD rozložit a učinit ji pro voliče nevolitelnou.

0 0
možnosti
LA

L. Andres

7. 1. 2016 10:38
Roman Joch ve vlastnich sluzbach

To co napsal p. Joch je jako vzdy povrchni blabol. Kazdy vi, az na p. Jocha, ze se jeho "neonacisti" nikam nehackli, udelali to opravdu hackeri... P. Joch se nezapomel sam pochvalit, jak radil kdysi dalsimu hochstaplerovi, coby predsedovi vlady CR, p. Necasovi. Vsichni vime, jak p. Necas i s jeho poradcem dopadli... Proc lidi jako p. Joch vubec nekam neco pisi? A proc to p. babis plati?

0 0
možnosti
JF

J. Farda

7. 1. 2016 22:15
Re: Roman Joch ve vlastnich sluzbach

Třeba proto, aby jste se měl, Vy moudráku, nad čím pozastavovat ....

0 0
možnosti