Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Dokáže Topolánek svou vládu sestavit a řídit bez rádce Dalíka?

Expremiér a bývalý předseda ODS Mirek Topolánek na Twitteru oznámil, že sestavuje exilovou vládu. Obávači o českou demokracii se mohou uklidnit a jásat, neboť vzniká exilová vláda s pracovním názvem Antibabiš a pod vedením tohoto morálního sloupu. Její tvrdé jádro by mohli tvořit lidé, kteří se sešli v toskánském Monte Argentariu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P. Maleček

12. 11. 2017 18:01
Humor kryjící strach ze Zemanova vyšoupnutí z hradu.

Můžeme si myslet o Topolánkovi cokoliv, ale v tom dýchavičném prezidentském peletonu je Topolánek jediný, kdo je schopný Zemana i s těmi pro Kreml ho hlídajícími figurkami vyšoupnout.

0 0
možnosti

11. 11. 2017 15:14
Pane Léko začíná Vám alzheimer

Pane Léko tohle je moc slabí článek na šéfredaktora. kecy místo argumentů. To je začátek konce.

0 0
možnosti

J. Vávra 907

12. 11. 2017 9:33
Re: Pane Léko začíná Vám alzheimer

A toto je zase bohorovné, nic neříkající odsouzení článku, a ještě s gramatickou chybou. Raději mlčet, nebo počítat do deseti. A pečlivě po sobě číst.

0 0
možnosti
Co na to Radek Kolařík

Exilový ministr informatiky?

0 0
možnosti

Zastupitel Mč

10. 11. 2017 12:11
Teď už Topolánek dokáže cokoliv,

pokud se mu podaří vystrnadit pana Zemana ze sídla českých králů - jistě dokáže i odstartovat jím v minulosti slibovanou "noc dlouhých nožů" a prokáže své nadpřirozené, až čarodějné schopnosti předvídat ! Vzpomínáte na jeho halasné varování " Es kommt der Tag?"

0 0
možnosti

Igorjansen

9. 11. 2017 23:29
Istvane, vis jak to dopadne?

Mily Istvane, pominu ted tvoje imigrantske koreny a dovolim si prognozu ci vestbu - do roka a do dne bude Topolanek prezidentem, do dvou let bude Andres odsouzen (ok, v prvni instanci at to s tim optimismem a rychlosti justice neprehanime), do tri let bude Agrofert v rozkladu a pod utoky najezdniku a ty, Istvane, ty budes na dlazbe (kdyby pro nic jineho tak proto, ze Lidovky uz nikdo cist nebude)...

Netvrdim, ze me predpovedi maji 100% uspesnost, ale ze jedna z tech tri predpovedi vyjde je jistota - jistota, ktera potesi...

0 0
možnosti