Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Dnešním tempem za tři roky narazíme na dluhovou brzdu. Daně budou růst

Veřejné rozpočty nezachrání územní celky, tedy obce a kraje. Ty jsou dlouhodobě až na výjimky disciplinované. Pokud chceme léčit veřejné rozpočty, budeme muset šetřit ve státním rozpočtu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I66v49o 42P54a68t13t51a

2. 5. 2021 9:53

Připomínám upozornění Bezděkovy komise, že sociální systém bez reforem povede k deficitu ve výši 4 – 5 % HDP. Nebo jinak řečeno, na ekonomickou prosperitu nemůžeme ani pomyslet bez správně provedených reforem tří pilířů sociálního státu: sociálního, důchodového a zdravotního.

0 0
možnosti

Covid -19 to srovná,přinejmenším v důchodové části!!;-D

0 0
možnosti

"Národ je možné ovládnout a podmanit si dvěma způsoby - vojensky nebo zadlužením" (John Adams, jeden z otců zakladatelů USA, druhý prezident USA).

Covid zjevně není žádný extra problém, je to jen zástěrka a prostředek politickomocenského boje na ovládnutí a nové rozdělení světa - vlivu a moci ve světě.

Recept Řecko a ostatní jižní státy se ukázal v této věci jako perspektivní, takže nyní se zjevně aplikuje po celém světě, u nás rozhodně.

Ze strany naší politické reprezentace je to zločin, vlastizrada. Za to býval trest smrti (ještě že si jej chlapci prozíravě zrušili).

:-)

0 0
možnosti

A to vše řídí z povzdálí zednáři a ilumináti!!;-D

0 0
možnosti