Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Díky za národovce Okamuru

Zatímco ve staré Evropě nabývají na síle autentické nacionalistické formace, jež si se strašákem národa zdaleka jen nehrají a které bez pochyby zmohutní po volbách do europarlamentu, Česko má svého Tomia Okamuru, moravského Japonce, jenž plamenně hájí zájmy Čechů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
V

V.Hricák

15. 5. 2014 13:01
A čemu se tolik divíte,pane Houdo?

Léta se nám kupily problémy s nepřizpůsobivými,léta na nělidi poukazovali a léta je povolaní neřešili.Když se k tomu přidaly ještě ekonomické problémy země,začali lidé naslouchat těm,kteří hlásají jednoduchá řešení.Máme tolik historických příkladů a tolik nepoučitelných politiků.Nejkřiklavějším příkladem za všechny je bezesporu A.Hitler.Ten také hlásal jednoduché řešení.A také mu začaly naslouchat miliony.Kdyby povolaní začali řešit problémy Německa včas,asi by to tam nedošlo tak daleko.A jak myslíte,že to dopadne u nás,potažmo ve zbytku Evropy?Současní politici se pod zástěrkou falešné humanity brání přijmout určitá nepopulární řešení,aby je  vystřídali radikálové,kteří to nakonec vezmou doopravdy za čáru.Spíš,než Okamuru by jste měl pranýřovat ty,kteří mají dnes tu moc něco změnit a kteří jsou ke zmiňovaným problémům hluší a slepí.Problémy ve vyloučených lokalitách rozhodně nevyřeší více policistů.A už vůbec ne laciná kritika těch,kteří nabízejí jednoduchá řešení.Většina těch,kterých

0 0
možnosti
V

V.Hricák

15. 5. 2014 13:03
Re: A čemu se tolik divíte,pane Houdo?

se to týká vezmou za vděk alespoň tím.Protože pro ně je i špatné řešení lepší,než žádné řešení.

0 0
možnosti
VS

14. 5. 2014 13:23
ÚSVIT jako ostatní.

Následující kritika ÚSVITu se vztahuje na VŠECHNY naše partaje, které se chovají jako zájmové spolky - mafie, jsou spolčeny s kapitálem kriminálního původu a parazitují na společnosti - obyvatelstvu. Všechny jsou populistické, slibují vyřešení problémů, ale nikoli příčin problémů. Místo na příčiny nezaměstnanosti se zaměřují na důsledky - aby byl nezaměstnaný někdo jiný. Zcela pomíjejí parazitní mechanismy, které jsou příčinou všech potíží - někdo vydělává a většina upadá do dluhů a bídy. Největší miliardáři za 3 roky zdvojnásobili své majetky, zatímco svět má krizi a národy i obyvatelstvo upadají do bídy a dluhů.

Parazitní mechanismy se nejvíce uplatňují ve čtyřech oblastech - v bankovnictví, v obchodu, veřejné správě a ve vztahu zaměstnanec - zaměstnavatel. Namísto "strašlivých" feudálních "desátek" máme dnes "osmdesátky" - 80% prací vytvořené hodnoty je nám formou přímých a nepřímých daní odebíráno!!! Na bohatství tvořeném čerpáním přírodních zdrojů a prudkým vzrůstem produktivity díky technickému rozvoj

0 0
možnosti
VS

14. 5. 2014 13:11
ÚSVIT jako ostatní.

Následující kritika ÚSVITu se vztahuje na VŠECHNY naše partaje, které se chovají jako zájmové spolky - mafie, jsou spolčeny s kapitálem kriminálního původu a parazitují na společnosti - obyvatelstvu. Všechny jsou populistické, slibují vyřešení problémů, ale nikoli příčin problémů. Místo na příčiny nezaměstnanosti se zaměřují na důsledky - aby byl nezaměstnaný někdo jiný. Zcela pomíjejí parazitní mechanismy, které jsou příčinou všech potíží - někdo vydělává a většina upadá do dluhů a bídy. Největší miliardáři za 3 roky zdvojnásobili své majetky, zatímco svět má krizi a národy i obyvatelstvo upadají do bídy a dluhů. Parazitní mechanismy se nejvíce uplatňují ve čtyřech oblastech - v bankovnictví, v obchodu, veřejné správě a ve vztahu zaměstnanec - zaměstnavatel. Namísto "strašlivých" feudálních "desátek" máme dnes "osmdesátky" - 80% prací vytvořené hodnoty je nám formou přímých a nepřímých daní odebíráno!!! Na bohatství tvořeném čerpáním přírodních zdrojů a prudkým vzrůstem produktivity díky technickému rozv

0 0
možnosti
KV
Zdá se, že panu Houdovi

nestačila zkušenost s feťákem v jejich baráku, asi se už odstěhoval nebo Houda změnil bydliště a teď ulehčeně začíná mydlit schody každému, co se snaží řešit problémy trápící obyčejné lidi. Článek o Okamurovi je opravdu trapný, výsledek, nula, nebo ještě větší podpora pro hnutí Úsvit. Je zajímavé, jak se rádoby intelektuální "veličiny" obávají jasných a nekompromisních pojmenování problémů. Okamura, ať je jaký chce, mluví většině občanů z duše, pan Houda a podobní novinářští manipulátoři už  ztratili důvěru lidí a nikdo jim nevěří.

0 0
možnosti
SC

14. 5. 2014 5:50
Zajímavá shoda diskutujících?

Když o tom tak po ránu přemýšlím , jeví se my článek pana Houdy ještě podlejší něž jsem ho viděl včera. Proč pan Houda neřeší:

1) jestli problémy na které pan Okamura upozorňuje existují, nebo si je pan Okamura vymyslel??

2) jestliže tyto problémy existují, jako že existují, jak je řeší , nebo neřeší stát a ostatní politické strany

Místo toho p. Houda absolvent KU používá xenofobní výrazy cituji " Česko má svého Tomia Okamuru, moravského Japonce, jenž plamenně hájí zájmy Čechů."

Vážení diskutující existuje ještě jedna možnost , že pan Houda je geniálnější než my všichni diskutéři dohromady a je to rafinovaná negativní reklama panu Okamurovi. Po tom jeho článku jsem totiž dostal chuť volit Okamuru. Protože rád podpořím " moravského Japonce, jenž plamenně hájí zájmy Čechů." Když "čistokrevní " Češi stojí za prd a hájí vetšinou zájmy zahraničních monopolů.

0 0
možnosti
NM

14. 5. 2014 15:05
Re: Zajímavá shoda diskutujících?

1) Dílem si je vymyslel (imigrace fakt v ČR problém není),

2) a na ty ostatní stejně Okamura funkční řešení nemá.

Celé to jeho „hnutí“ je marketingový tah.

0 0
možnosti
JS

J. Sobek

14. 5. 2014 0:27
Ach jo

Další hloupý článek, který z Okamury dělá někoho divného. Fakt tomu nerozumím.... Kdybyste si raději zjistil, komu patří česká pozice - proč se nestrefujete do Babiše? Ten má za sebou o hodně větší problémy, než Tomio, který chce jen přímou demokracii a proto z něj dělají extrémistu !

0 0
možnosti
NM

14. 5. 2014 12:21
Re: Ach jo

Kdyby Tomio „chtěl jen přímou demokracii“, nemusí se strefovat do migrantů.

0 0
možnosti
PT

P. Tomeček

13. 5. 2014 16:51
Nezaměstnaný = nepřizpůsobivý?

Chcete mi tím říct, že nezaměstnaní jsou pouze nepřizpůsobiví, nebo dokonce že všichni nezaměstnaní se stávají automaticky nepřizpůsobivými? Okamura jasně říká - práci Čechům namísto imigrantů a kdo nechce z Čechů pracovat a přitom by mohl, nechť je bez koruny. Tak to alespoň vnímám já.

0 0
možnosti
SC

13. 5. 2014 14:57
Vážení diskutující s panem Houdou je to trochu jinak

z pana Houdy mluví jeho silně uťápnuté sebevědomí. Pan Houda totiž p. Okamurovi závidí , že on se nebojí a jde do problému a je úspěšný, kdežto panu Houdovi po prvním varování v kauze Červený Újezd /ze strany ubytovenské mafie/ spadlo srdce do kalhot a stahnul vlajku na půl žerdi a z Romského problému rychle vycouval.. Jinak i s logikou je nějak na štíru, vylučují se snad skutečnosti, že Romové jsou obětí nedostatku práce a řeší to padoušským způsobem mistrného parazitování na společnosti. Tato situace je reálná a nic si v ní neodporuje. Pan Houda je skutečně podivná osobnost.

0 0
možnosti
TN

T. Novotný 551

13. 5. 2014 13:32
Je už čas na změnu a Úsvit je tou nejlepší volbou!

Tak toto je skutečně článek za všechny prachy, které autorovi určitě někdo z konkurenčních stran mile rád zaplatil. Je velice jednoduché napsat článek se zkreslenými informacemi a s cílem někomu uškodit než napsat pravdu a reálný pohled. Já jsem rád, že tady Úsvit je, protože to je jediné politické uskupení, které nestrká hlavu do písku před tématy, které se týkají opravdu nás všech, jako je nelegální imigrace nepřízpůsobivých (a tím nejsou myšlení čeští Rómové nebo zahraniční odborníci), stop chuligánství na stadionech, podpora mladých rodin a rodin s dětmi, stop diktátu a nesmyslných nařízení z Bruselu aj. S jejich názory se plně ztotožňuji. Je už konečně čas na změnu a Úsvit je tou nejlepší volbou!

0 0
možnosti
MC

M. Cvec

13. 5. 2014 13:17
Tomio je machr

Líbí se mi, jak si ze sebe Tomio během dne dokázal dělat srandu a nebrat se vážně. Kdo tohle umí? možná tak Kalousek s lahví někde pod stolem. To asi tak! Věřím, že uspějete

0 0
možnosti