Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Deklarace o budoucnosti Evropy: Obavy z hazardního vývoje Evropské unie

Deklarace o budoucnosti Evropy, již podepsali představitelé 16 politických stran členských států Evropské unie, je stručným popisem jejích existujících, ale nepojmenovávaných problémů a možných následků. Navrhuje, jak v Evropě žít a přežít, není však výběrem mezi jedině správným a jednoznačně neperspektivním.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ale EU tlaci na provedeni experimentu (uz jen e-pohony), ale lide nejsou laboratorni mysi. Ti nahore se jen oklepou pred dalsim experimentem a ti dole si jen polamou nohy.

Presne jak; Vasku nechod s pany na led ......... a Cina se malem podela smichy a polkne Evropu jako jednohubku / coz jiz to polikani je pro Cinany na zdarnem postupu, jen EU ma jine starosti, musi delat experimenty!

0 0
možnosti
Foto

>>a ti dole si jen polamou nohy<<

a ti dole si polamou nohy

0 0
možnosti

No, konečně, už to začalo.

Jen je smutné, že jednak se o tom moc nepíše a nemluví, a také že naše politická reprezentace zase jen vyčkává, aby se přidala na vítěznou stranu - my nikdy nějakými významnějšími lídry nebudeme.

EU má šanci, pokud jednoznačně zastaví a zruší již nějakou dobu trvající svůj imperiální a fašistický charakter, jednání, projde transformací sama sebe - vrátí se asi tak o 30 let zpět.

:-)

0 0
možnosti
Foto

I41v49o 64P36a16t18t58a

18. 7. 2021 12:38

S ekonomy jen klopýtáme do budoucnosti. Předlužené státní pokladny a nedostatek dětí u pracující populace v tzv. sociálně vyspělých zemích jsou produktem jejich řízení státu jako firmy. Bohužel stát nelze řídit jako firmu. Více v nové knize "Ekonomům to myslí černobíle" s podtitulkem New Deal pro 21. století.

0 0
možnosti