Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

České zdravotnictví není zdevastované

České zdravotnictví je na vysoké odborné úrovni. Pokud někdo říká, že lidé umírají, neboť současná vláda nezajistila dost ochranných pomůcek, či proto, že nejsou lékaři a sestry v ústavech sociálních služeb, šíří paniku a chaos, aby ji oslabil.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PR

Je naprosto nutne okamzite vysetrit, kdo jsou konkretni osoby, ktere meli v naplni prace v uplynulych letech pripravit protipandemicke opatreni a plany a neucinili tak. Pokud predkladali navrhy na opatreni a nekteri ministri ci vlady je zamitli, pak je treba vysetrit kdo to presne byl. Padni komu padni. Meli by byt obvineni z hrube nedbalosti a zpusobeni nezmernych skod. Dozivoti by byl edekvatni trest. Naprosto neuveritelna neschopnost celych tymu cinovniku.

0 0
možnosti
AJ

Především je bezpodmínečně nutné okamžitě vyšetřit "Ztrátu třídní knihy" a "Vraždu v salónním coupé" a tu by nám snad pomohl Jára Cimrman a né slovutný p.Rydvan, V té třídní knize to bylo všechno napsaný, že kdy to přijde, jak to bude probíhat, kde uskladnit roušky , kdo je bude distribuovat a zkrátka všechny detaily. Pravděpodobným viníkem je bývalý školník, člen KSČ a LM , který vzácnou knihu odcizil a tak znemožnil zásah v správnou chvíli.;-D;-D

0 0
možnosti
MF

Takhle odporně lhát jako Štětina chce opravdu silný žaludek! Moc dobře ví, že Babiš jednal nezákonně, když v rozhodující chvíli neaktivoval Krizový štáb a zcela amatérsky ztratil tři týdny svým nezodpovědným a zcela amatérským konáním! Ale nelze se divit, společníci z STB drží stále pospolu a životy a zdraví lidí, které pokládají za plebs jsou jim zcela u zadku. Tento článek je jeden veliký výsměch lidem a pohrdání jimi. Jak chce soudruh Štětina chce popasovat s tím, že na počátku epidemie odletěly značné zásoby roušek a respirátorů zadarmo do Číny?

0 0
možnosti
JT

Po válce je každý generálem. Nechte hodnocení na odbornících. A taky, kdy měl vzniknout krizový štáb.

0 0
možnosti
VM

I mě už se zajídá neustálé zviditelňování na úkor těch, kdo usilovně pracují pro nás všechny. Nic se neděje bez chyb, tím spíše, že s něčím takovým, jako je pandemie, jsme v moderní době konfrontováni poprvé, navíc je nutné ocenit, že těch chyb se v Česku událo v porovnání s Evropou a potažmo s celým Západem skutečně málo. Václav Mařík

0 0
možnosti
AJ

Naprosto a zcela souhlasím s hodnocením MUDr. Štětiny, týkajícího se zdravotnictví a VM, který je zcela přesycen nenávistí k AB a dává to nepokrytě najevo pomocí návodných otázek , přerušováním "nesprávných" odpovědí a pod. A není v tom bohužel sám, celá čt24 v tom jede s ním, bohužel, chtělo by to trochu objektivity , o čem bude zpravodajský pgm čt24 až jednoho krásného dne budou roušky nejvyšší třídy pro všechny?

0 0
možnosti