Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Česká televize se zřejmě snaží odstranit předsudky většinové populace

Česká televize se snaží vnucovat menšinový aktivismus a destrukci lidských vztahů. ČT by neměla být jako veřejnoprávní médium zrušena, ale je třeba změnit její pokrokářské směřování v dramaturgii i zpravodajství.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Přesné autore, přesné. Vychovávají jak Zelenkova normalizační TV. A úplně stejně dopadnou.

0 0
možnosti
LK

Marie Terezie byla historická osobnost, která měla i pro české země velký význam, byť sporný (na jednu stranu zrušila mučení při procesech, zavedla školní docházku, ale také fakticky zrušila i zbytky samostatnosti zemí Koruny české - převedla dvorskou kancelář do Vídně, a zabývala se dokonce myšlenkou na roztržení českých zemí do a přičlenění jejích částí ke správním celkům rakouským a slezským. Slezsko pak prohrála s Prusy. Nicméně seriál o historické osobnosti asi nemá s feminismem moc co dělat. Spíš s proměňováním vztahu k Habsburkům, který má být podle ČT jednoznačně kladný.

0 0
možnosti
Foto

M47i84l22a83n 38H89o64š42e38k

27. 12. 2020 13:49

Jiri X. Dolezal to pěkne popsal, největší bojovník proti homosexuálům je sám

homosexuál. Panu Troškovi nejde o ČT, řeší sebe a svou orientaci.

https://www.forum24.cz/kde-jinde-nez-na-gay-party-byste-nevyoutovaneho-ultrakonzervativce-cekali/

0 0
možnosti
JV

Předsudky mají v ČT. A je to v takovém rozsahu, že nevidím jiné řešení, než je všechny vyházet.

0 0
možnosti

No tvl, vyčítat náznak feminismus postavě Marie Terezie - císařovny, která vládla jen proto, že musela, vládla v časech neustálého válčení a přitom pilně rodila děti - tak je fakt Lékovština nové dimenze.

V televizi, filmu i literatuře je více vrahů, doktorů, právníků, dvacetiletých krasavic, homosexuálů, policajtů či všech, kteří nějak vyčuhují z průměru. Je to tak od dob starořeckých dramatiků, ale dnes v tom novodobá orbánovská inkvizice objevila ďábelské dílo progresivnímu.

Rip, lidovky. Teď nastal čas lékovek-orbánovek.

0 0
možnosti
FK

No, nevěřím, že je to váš seriózní názor, vy jen tak provokujete. Nu což, jsou Vánoce, a ti drží i různí blázni a podivíni. I ty Bůh miluje.

0 0
možnosti
KK

Dřív si říkali "vychovávatelé" bachaři ve věznicích. Dnes si myslí škrabálkové a cenzoři že taky musí národ "vychovat". Stejná verbež jako ti bachaři.

Měli by odejít z redakce domů. Oknem.

0 0
možnosti

P35e17t56r 32Č95e20c75h

23. 12. 2020 8:29

" ČT by neměla být jako veřejnoprávní médium zrušena".

Co je to "veřejnoprávní"? Znamená to jediné. Veřejný a zároveň právní. Taková ovšem není jen ČT, ale televize všechny. A nebo si snad někdo myslí, že třeba NOVA není veřejná (je snad jen pro někoho?) a nebo není právní ( je snad protiprávní a nebo neprávní?). Obecně jde o to, že jakékoliv médium, ČT nevyjímaje by nemělo být na straně jedné ovládáno jakýmikoliv spolky občanů, politické strany nevyjímaje a zároveň formou zákonného socanského diktátu přímo financována těmito občany. Stává se tak totiž zase typicky českým kozopsem, který není většinou lidí respektován a zásadně nefunguje. Jedinou efektivní cestou jak z toho ven je privatizace ČT a spolu s tím zrušení povinných poplatků.

0 0
možnosti
JK

A platit reklamy v ceně zboží,které mi přerušují a prodložují filmy ? Dívat se na přiblblé seriály místo na kvalitní filmy a pořady na ČT Art ?8-o8-o

0 0
možnosti
Foto

M14a11r24t25i39n 18D35r30.

23. 12. 2020 8:23

Hm, toto je součást celosvětového trendu v korporacích, musí dávat najevo angažovanost. Ale je to marné, pamatuji si, jak nás prevychovávali soudruzi před 89'. Nepřevychovali. Stejně to dopadne i dnes.

0 0
možnosti
JN

J60i37r78k68a 78N64o68v16ý

23. 12. 2020 10:27

Ovšem tenkrát jsme měli naději, že se to změní, Vzhlíželi jsme na Západ a měli, tenkrát oprávněný pocit, že tam je lépe. Kam však vzhlížet dnes? Jaké změny očekávat? ;-(

0 0
možnosti