Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Česká společnost není rasově jednolitá ani absolutně nesnášenlivá

Výrok nizozemského ministra zahraničí Stefa Bloka je nejen lživý, ale i totálně manipulativní. Navozuje totiž dojem, že nesouhlas s evropskou imigrační politikou se rovná rasismu, xenofobii, či dokonce nacismu. Fake news made in Netherlands.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J. Hanzlík

10. 8. 2018 18:24
Lidumilní militanti

Vyžadují absolutní souhlas a pak si s nimi velmi porozumíte. Operují zvláštní syntézou paranoidní viny západní civilizace a xerofilního fanatismu migračních přesunů s povinným promícháním mimoevropských etnik z odlišných civilizačních okruhů. Okleštění práv, jako je např. svoboda slova, považují za účelově žádoucí a legitimní, sloužící dobré věci. Pakliže nesouhlasíte, předem už víte, jaké ocejchování vás čeká.

Když to zpětně analyzujete, vyjde vám mimořádná animozita globálních vyznavačů k místním lokálním názorům. Necítí se být vázáni místem svého původu nebo pobytu a tudíž zcela logicky nejsou schopni vcítění se do žádného konkrétního lidského osudu kohokoliv, včetně využívaných uprchlíků. Je tady však jedna zásadní výjimka. Jsou schopni pomáhat, ale pouze za lukrativní plat a mladí z nich to ještě spojují s dobrodružstvím, za které neponesou osobní zodpovědnost.

Odpovědnost hodí na národní stát, který se migračním návalem, chráněným extrémně pojatými lidskými právy, destabilizuje a

0 0
možnosti
JH

J. Hanzlík

10. 8. 2018 19:03
Re: Lidumilní militanti

a bude okolnostmi stále více nucen ke spolupráci s řešením této krize, která zajistí jeho zánik (včetně nenáviděné kultury) a jeho konečné přidružení k většímu utopickému celku.

0 0
možnosti
JP

J. Prečuch

10. 8. 2018 11:04

A autor sám je důkazem o snášenlivosti obyvatel toto kotliny, když je evidentní podle jména, že je Maďar.

0 0
možnosti
PK

P. Klíma

10. 8. 2018 7:40
Přesné a výstižné !

Skutečnými rasisty, opovrhujícími belošským nemuslimským číšníkem, byli ti holandští uzenáči.

0 0
možnosti
ZM

Z. Meisner

10. 8. 2018 6:38
Léko - propagandista.

Pane Léko

z tisců zpráv se dá vždy najít ta jedna, která pak zástupně dostane charakter obecného sdělení. O Merkelové se napsaly mraky, mlátíte slámu dávno prázdnou. Jedno se ale nezmiňuje - na počátku stál prostý lidský soucit a solidarita především se Syřany (ostatně civilizací z dob, kdy se u nás lezlo po stromech).

To, že pak rychle vznikl celý převáděcí průmysl je pravda ale právě Merkel to řešila (se pokoušela) s Turky a nezapomeňme, že zpočátku ji do imigrace tlačili i průmsloví bossové co chtěli dělníky k pásu.

To nic nemění na smutném faktu, že Česko není dnes schopno solidarity s lidmi kterým je skutečně ouvej. Mnohem víc ouvej, než desetitisícúm, které v r.68-9 přijalo Rak. Švýc.,SRN....

A propos - kdy se budete věnovat migrantům typu Bureš, Krnda....

0 0
možnosti
PK

P. Klíma

10. 8. 2018 7:41
Lžete a manipulujete. Jste fašista, víte?

0 0
možnosti
MB

M. Bouček

9. 8. 2018 20:08
Nizozemský pitomeček

Dobře jste se ozval. Ale nemělo to udělat ministerstvo zahraničí?

0 0
možnosti
PK

P. Klíma

10. 8. 2018 7:43
Hamáček nemá čas. Chystá se na přijímačky na VŠ...

0 0
možnosti
RV

9. 8. 2018 18:12
Tak veru.

Tak veru.

0 0
možnosti