Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Česká reorganizace policie jako bondovka Spectre

Film Spectre ukazuje, že snaha politiků ovládnout policii je globální problém. Tato bondovka by mohla inspirovat i partu okolo ministra vnitra Milana Chovance. Divákovi je jasné, že ve filmu zvítězí dobro, když M prohlásí: „Ještě není po všem.“ V české verzi už je. Agresivní expanze může začít.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Z. Meisner

29. 7. 2016 7:18
Podobenky Chovance

Když tak vidím ty portréty na žlutých busech, říkám si, kdy se Jančurovi začnou stávat dopravní nehody "zaviněné" řidičem, technickým stavem....

0 0
možnosti

Z. Meisner

29. 7. 2016 7:03
deja vu

pane JIB - vám se ještě při pohledu na film či divadlo nestalo, že už jste to viděl či zažil?

O jiném deja vu: srovnání Chovanec - Langer se říká, že kulhá, Langer byl inteligentnější. Zda to bylo lépe či hůř si netroufám porovnávat.

Na druhé straně Efkanem Alou (tureckým ministrem vnitra) Chovanec zatím není, resp není v jeho pozici, buďme rádi.

0 0
možnosti

J18i66b 48J56i18b

28. 7. 2016 20:23
Koho chleba jíš, toho

Jedno prastaré přísloví praví: "Koho chleba jíš, toho píseň zpívej."

Z tohoto úhlu pohledu mě Váš článek, pane Léko, nepřekvapuje. Nicméně nepředpokládal jsem, že zrovna Vy- novinář vašeho formátu- klesnete tak hluboko...

.

Na Vás osobně a na ČP se mi zejména v prvních letech provozu líbila vysoká míra názorové pestrosti, vysoká míra novinářské profesionality a to, že zde nebyly k vidění takovéto laciné prvoplánovité propagandy. Pak přišlo období odchodu některých excelentních novinářů, příchodu jiných, žel bohu "takynovinářů". A od dob sloučení ČP s Mafrou je někdejší úroveň ČP ta tam... škoda. Nicméně alespoň donedávna, jste tu "špinavou práci" nechal jiným.

0 0
možnosti

29. 7. 2016 8:48
Re: Koho chleba jíš, toho

Dobrý den, vy máte jiné informace, které jsou v protikladu s tímto článkem ? Zatím jste neuvedl nic konkrétního, co vám na článku vadí.

0 0
možnosti