Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Česká brynda v americko-ruské hře o Jevgenije Nikulina

Co vlastně chtěl prezident Miloš Zeman dosáhnout intervencí ve prospěch ruského občana Jevgenije Nikulina, jenž již půldruhého roku sedí v české vazbě?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P. Skokan

7. 3. 2018 9:16
Celkem pruhledna ruska propaganda

Takovychto clanku bude pribyvat asi , cim se bude blizit termin vydani. Musim uznat ze autor tu ruskou propagandu celkem slusne zabalil, ze to vypada verohodne. Holt je videt ruska skola propagandy, ale pro znale veci je to stejne pruhledne jak kristal :-). Zklamani pro mne osobne - hodne chaba agitka.

0 0
možnosti

2. 3. 2018 12:25
chabá obrana

Vysvětlil jste nám, proč Nikulin nechce jinam než do Ruska, to pochopí každý. O snahách USA ale jen špekulujete. Jejich volební metody nejsou novinkou, je to jejich věcí. Vy už dopředu víte, že jeho vydání do USA jim stejně k ničemu nepomůže a že případný soud tak bude jen fraška. Jew to možné, podstatné je ale, že je logické, že nechtějí nechat čin proti nim bez trestu, i kdyby z něj při vyšetřování už na nic pořádného a aktuálního nevyrazily. Ale stejně se nebojte- Nikulin podle mě do Ameriky nepojede. Babiš se ještě stále se Zemanem potřebují (mj. kvůli eliminaci vlivu ČT)...

0 0
možnosti

J. Schneider

2. 3. 2018 16:39
Chabý příspěvek

Na rozdíl ode mně nevycházíte z faktů, ale z předpojatosti. O snahách USA nespekuluji, jsou doloženy nejméně dvěma návštěvami lidí od FBI a souvisejícími americkými komentáři. Jen konstatuji. O případném soudu vůbec nemluvím, to si cucáte z prstu. Pokud jde o "pomoc" při objasňování něčeho, co se zřejmě vůbec nestalo, je založena na "důkazech" z kyberprostoru, které jsou obecně neprůkazné, nejen v tomto případě. Tragikomické je vaše pojetí "spravedlnosti" - váš favorit má zřejmě podle vás "právo" někoho potrestat, i kdyby se nic při vyšetřování neprokázalo. Mentálně jste zřejmě v první polovině padesátých let.

0 0
možnosti