Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Češi by měli chápat, že Den vítězství je pro Rusy výjimečným svátkem

Čeští občané by si přáli politiky nejen chytré, ale i moudré a rozvážné, kteří by byli pozitivními vzory. Zatím se to příliš nedaří. Proto teď vede neslavná „pražská trojka“. I ona by si ale mohla připomenout přísloví: „Neplivej do studny, možná se z ní sám budeš potřebovat napít.“
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Pane Hezoučký, váš příspěvek odpovídá vašemu jménu. Díky za něj. Přeji vám pevné nervy, spustí se na vás hybridní fejkomet těch totalitních pohrobků. Jo, jen malou poznámku: Rumuny jste mezi osvoboditeli nejmenoval, a tak to doplňuji, zaslouží si to, padlo jich tu velmi mnoho.

0 0
možnosti
MK

M59í87r42a 22K85o10z34á82k

13. 5. 2020 14:36

Jen bych doplnil o tzv Svobodovu východní armádu. Ti by zasloužili pomník v Praze také, když už tam máj naši RAF dokonce dva. A v Kyjevě bych jim postavil Svobodu a jako bonus bych jim tam věnoval Koněva. Aspoň by Petříček nemusel hledat památník našich vojáků padlých při osvobození Kyjeva!

0 0
možnosti
KK

Nedivte se jim. Je to jedinné positivní co ve 20.století měli. Vyhráli válku a pros..li mír. Kromě toho nepřijeli nám dát svobodu a demokracii ale začlenit nás do jejich sféry.

Místo německého protektorátu, sovětský protektorát.

0 0
možnosti
JK

Je zajimave, ze v clanku vyjadreny pohled se kterym se mimochodem stotoznuji nenalezne misto v dnesni verejne diskuzi. Neni pripusten do vetsiny zdelovacich prostredku, ba dokonce je zde tendence oznacovat ceskoupozici za desinformacni web. „Neplivej do studny, možná se z ní sám budeš potřebovat napít.“ By se melo vytesat do kamene.

0 0
možnosti
KS

Neplivej do ruských studní, do ostatních můžeš zvracet. Tak nějak jsem to pochopil.

0 0
možnosti
JV

Den vítězství nad fašizmem je i pro nás výjimečným svátkem. Tímto okamžikem skončilo nebezpeční našeho vyhlazení. I my bychom si ho měli pečlivě připomínat a děkovat osvoboditeli zosobněném jednak ve Vrchním veliteli J. V. Stalinovi, jednak ve veliteli I. Ukrajinského frontu I. S. Koněvovi. Souvislosti jsou například v knize Bůh synergie, viz také pospolne.cz.

0 0
možnosti
KK

"vyhlazení" ? A Slováky taky chtěli vyhladit ? Češi mají asi 60% germánských genů. Vyhlazeni měli být čeští Židé, cikáni a komunisti. Těch prvních by byla velká škoda.

0 0
možnosti