Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Čeká Američany povinná účast v laboratoři pokrokářských ideologií?

Progresivisté budou na nového prezidenta USA Joea Bidena tlačit, aby co nejdříve završil kulturní revoluci v menšinových, genderových a dalších tématech.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je zajímavé, že když tam seděl blonďák řízený z Moskvy, tak to s levičáctvím nemělo nic společného. A to vypouštím to oblíbené, že na levičáctví v USA poukazují ti, kterým nevadí estébák v čele české vlády.

0 0
možnosti

Mohl byste sdělit to sladké tajemství jak se projevovalo "blonďákovo řízení z Moskvy"?

Třeba protiruskými sankcemi a vypovídáním smluv?

0 0
možnosti

jsme se dostali do bodu, kdy neznalý „student“, přijatý jen na základě splnění kvót, má větší autoritu, než uznávaný badatel nebo vědec, a může nechat badatele nebo významného vědce prošetřit a sankcionovat jeho vlastní univerzitou. Totální ne-entita může zničit osobu, která dosáhla celoživotních úspěchů, jednoduše na základě toho, že se ne-entita „urazila“. To je dnešní západní svět. Kdo zbývá, aby to bránil? Zemřel za to? A co je vlastně to? Hodnoty jsou pryč. Systém víry je rozpuštěn. Propaganda zaměřuje naši pozornost na Rusy, Číňany a Íránce. Skutečné hrozby pro naši existenci řídí naše životy. Žijeme v Matrixu jejich samoúčelných lží. Jasným důkazem toho, že liberálové vytvořili nový Temný věk, je požadavek studentů Harvardu, aby univerzita odebrala titul Trumpovým příznivcům. Univerzitní život už opustila veškerá soudnost. Soudnost je nahrazena slepou nenávistí. Emoce vládnou. Ti, kdo říkají pravdu, jsou „nepřátelé lidu“.

0 0
možnosti

Prave o tomto problemu pisi tak zvane konspiracni weby uz nejaky cas.

Cituji byvaleho tajemníka ministerstva financí v Reagonově administrativě. Rovněž pracoval v redakci Wall Street Journal a dopisoval do National Review. Je spoluautorem knihy The Tyranny of Good Intentions. V současnosti členem vědeckých týmů Hooverova institutu Stanfordovy univerzity, Institutu pro politickou ekonomii a výzkumný pracovník Independent Institute. PAUL CRAIG ROBERTS: Dnešní liberálové chtějí umlčet a dokonce zatknout každého, kdo s nimi nesouhlasí. Sociální média blokují a ruší všechny, kteří vybočují z oficiálních verzí, a to dokonce i odborníky, členy Kongresu a prezidenta Spojených států. Amazon, Apple a Google vytlačují alternativní sociální média, znemožňují jejich existenci tím, že jim odpírají služby. Američané přicházejí o práci kvůli tomu, že jsou podporovatelé Trumpa, a dokonce i za to, že používají rodná zájmena, která tito idioti neschvalují. V rámci univerzitního života jsme se dostali do

0 0
možnosti

A co je na tom špatného?

0 0
možnosti
Foto

Bohužel máte asi pravdu. God save thé U.S.A.

0 0
možnosti