Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Bohuslav Sobotka versus České dráhy

Premiér Sobotky řekl, že bude „hájit zájmy ČR a s tím související zájmy českých podniků“. Pokud jím myslí Škodu Transportation, která vede spor s Českými drahami a jejím podílníkem je lídr ČSSD v Plzeňském kraji Josef Bernard, pak je třeba mu připomenout, že jediným akcionářem této společnosti je zcela neznámá kyperská firma CEIL.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
I

Igorjansen

4. 2. 2016 20:36
Tak akcionar znamy nebo neznamy

Pane Leko, nez odbehnete od tenisu k pocitaci, zkuste si napred ujasnit, co vlastne chcete napsat, neb nemuze zaroven platit, ze jedinym akcionarem Skody Transportation je "neznámá kyperská firma CEIL" (coz aspon souhlasi na rejstrik) a zaroven, ze akcionarem Skody Transportation je ve stejnem okamziku i Josef Bernard.

Pokud jste chtel rict, ze Josef Bernard je akcionarem spolecnosti CEIL, pak tahle spolecnost asi nema neznamou akcionarskou strukturu, ne?

Kazdopadne by me spis zajimalo, kdo byl akcionarem Capiho hnizda v klicovych letech 2008-2013 - myslim, ze se na to staci zeptat na tenise a jasne zverejneni tohoto priznani (k dotacnimu podvodu) by bylo pro vetsinu ctenaru mnohem zajimavejsi...

0 0
možnosti