Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Bělorusko: Prezidentská kandidátka Cichanouská není řešením krize

Těžko po běloruské prezidentské kandidátce Svjatlaně Cichanouské chtít, aby definovala hodnotové limity svého aktivistického politického snažení, když mnozí lidé se za politiky považují, ale neumějí to. Svými výroky však naznačuje, že jí nejde o to, co Bělorusko potřebuje – o mír ani o dialog.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Tak už se Polákům a Litevcům podařilo se najít demonstranty, ale ještě nemají žádnou partu chytrých a schopných lidí, kteří by mohli řídit stát. Není to snad záměr výše uvedených států ?

8-o8-o8-o

0 0
možnosti
LK

Přijde mi legrační, jak se přepisuje paní Tichanovská. Z azbuky jsme vždy přepisovali v zásadě písmeno po písmenu vyjma ja, jo apod, které se rozepisovaly. Jak si to který národ čte, bylo venkoncem fuk. A teď najednou běloruská jména přepisujeme ne jak se píšou, ale jak se čtou. To bychom měli začít třeba místo Churchill psát Čerčil, aby to odpovídalo. Není to už vážně trochu příliš velký rektální alpinismus vůči oficiálnímu názoru na běloruskou "revoluci"?

0 0
možnosti
JV

V tuto chvíli to vypadá, že velmi rozumný článek má i velmi rozumné čtenáře. Čtenáři z virtuální reality zřejmě teď mají vyučovací hodinu. Začne to až o přestávce. Potřebovali by vedle sezení ve školních škamnech (kde stejně jen přemýšlejí o té virtuální realitě) i pořádnou práci. Alespoň brigádu na poli.

0 0
možnosti
JP

Mezi námi Slovany, jmenuje se Tichanovská

0 0
možnosti
JS

Velmi dobře a realisticky napsáno - bravo autore! R^

0 0
možnosti
KS

K35u76r95n82i79k 69S87o17p43a

24. 9. 2020 13:02

Pripájam sa k Vašim slovám.

0 0
možnosti