Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Až se na konci uhelného tunelu objeví světlo…

Podpora vlády a Parlamentu čistým domácím obnovitelným zdrojům rozhýbe využívání levnějších a udržitelných zdrojů energie a předá podstatnou část výroby elektrárenských firem obcím, malým podnikům, zemědělcům a občanům.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

10. 1. 2018 17:01
Pan Koželuh

Pan Koželuh si fakta cucá s prstu a demagogicky informuje čtenáře, nejhorší je, že má občas půl pravdy, takže se mu nedá zcela jednoznačně odporovat. Jen doufám, že také čtenářům někdy v budoucnosti vysvětlí tu škodu 3 miliardy, kterou způsobují Počerady, odhaduji že při jeho způsobu výpočtu všichni občané a firmy Česka způsobují ročně škodu tak cca 3x vyšší než je roční HDP České republiky.

0 0
možnosti

P. Klíma

10. 1. 2018 7:35
Propaganda Greenpeace. A blbá.

Německo je příkladem v článku adorované vyspělé země, která si zavřením atomovek vykopala hrob.

0 0
možnosti

P. Maleček

9. 1. 2018 19:29
Zeleně se maskující socialistický pošuk.

Hm, tak nás prý zachrání dotace a regulace. Čili další po totalitním vládnutí toužící socialistický pošuk, maskující se ekologií.

0 0
možnosti

P. Majer

15. 1. 2018 12:55
Re: Zeleně se maskující socialistický pošuk.

Dotace a regulace tu mame ted. Skody zpusobene elektrarnami plati stat (vy), uhli, ktere je moralne majetkem vsech (i vas) vyuziva hrstka uhlobaronu. Smrad z lokalnich topenist dychaji vsichni (i vy) a moratorim na zvyseni ceny uhli je typicky socialistickou regulaci, kterou kritizujete. Jiste i podpora alternativnich zdroju se da delat spatne..viz solarni tunel. To ale neni duvod zachovavat soucasny smrduty stav. Vcera jsem projizdel Smrzovkou a byl to hnus, je mi lito lidi, kteri si tam zavedli topeni na plyn, pelety, olej...atd. a pak musi dychat ten smrad od souseda, ktery si kupuje levne uhli...opet socik, dotace, pokriveni trhu...rikejte si tomu jak chcete.

0 0
možnosti