Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Až bude newyorský deník v Česku označen za dezinformační...

List New York Times zveřejnil článek na téma, zda českého prezidenta neplatí Kreml, za což jej bude určitě ruská ekipa kolem Miloše Zemana považovat za vlajkovou loď dezinformační kampaně Trumpem poražených amerických elit proti českým přátelům Ruska a Vladimira Putina. A šíření obsahu tohoto deníku se může stát podvratnou činností.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P. Klíma

13. 1. 2017 16:39
New York Slimes

Takto označují toto médium pravicoví rozhlasoví publicisté v USA (talk-show hosts), například mnou denně sledovaní Mark Levin a Michael Savage.

Ostatní levicové lháři jsou označováni výhradně jako Washington (Com)Post apod., no ten mulatský prezident jako Barack Hussein Benito Obama - zkrátka legrace; a k ní spousta excelentní žurnalistiky.

:-)

0 0
možnosti
JR

12. 1. 2017 10:52
New York Times

je vlajkovou lodí hlasů Trumpem poražených levicové liberálních elit. O tom není sporu. Stejně tak jako je The Guardian hlasatelem názorů v Brexitu poražených britských levicově orientovaných liberálů, Le Monde čtou nejvíc francouzští liberálové a l'Humanité ortodoxní levičáci. No a co je na tom divného.

Stejně jako New York Times nebude nijdy psát oslavné články na Trumpa, tak Le Monde bude dělat vše proto, aby odradil voliče od LePen.

Já nevím, proč se tolik mediálních znalců pořád diví, že ve světě neexistuje opravdu nezávislé medium vyjadřující nestranný objektivní názor. Vždy se postupně v každé redakci vytvoří skupina, která hlásá buď otrocky názory vydavatele nebo skupina, svůj světonázor, považovaný jimi za jedině správný, ho čtenářům vtlouká do hlav.

Divit se proti Trumpovým postojům New York Times je stejná hloupost, jako se divit tomu, že Česká televize hlásá názory šířené z Bruselu a Berlína a nemůže být nestranná.

0 0
možnosti
MK

13. 1. 2017 10:40
Re: New York Times

J, tohle je mi jasné, ale proč kvůli tomuto naší osvícenci vymyslí další úřad, který si budeme muset platit?! Ti ouřádové budou mít posvěcení na jedinou pravdu od kterého politbyra? Hm,

0 0
možnosti