Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Antimonopolní úřad brání propagaci českých potravin

Potřeba marketingové podpory potravin tuzemského původu a osvěty spotřebitele při výběru potravin je dnes a denně námětem článků, reportáží, rad i vyjádření politiků napříč celým politickým spektrem. Jak už to tak ale v naší společnosti bývá, líbivá slova nenásledují praktické činy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

30. 5. 2014 12:44
Nic nového pod sluncem kocourkov v praxi

loby dovozců potravin je silnější než domácí zemědělci. Není mi úplně jasné proč České potraviny bude propagovat Britsko - Nemecká reklamní firma firma. A vedle tohoto článku p. Havla visí upoutávka na článek LN cituji " Havlovská politika byla chybná a škodlivá, tvrdí Zaorálkův čínský muž" já si to myslím také, že Havel měl psát divadelní hry, to uměl dobře a neměl se motat do reálného života, papír snese ledacos, reálný život nesnese idealismus. Svobodu , trh i lidská práva jme pojali příliš idealistiky a to nás zahubí, nebo povede opět k vládě silné ruky.

0 0
možnosti

V.Hricák

30. 5. 2014 14:29
Re: Nic nového pod sluncem kocourkov v praxi

Ne,že by se mi stýskalo,ale v čem se tolik lišší éra komunismu od současnosti?Alespoň pro obyčejného plebejce.Svoboda slova?Možnost výběru vládnoucí strany?Nadávat můžeme akorát v hospodě u piva,nebo si to napsat na internetu.I když sice všichni víme,že politici kradou a nechávají se korumpovat,ukázat na nikoho nesmíme.Bez důkazů je to křivé obvinění a pokud ke stejnému závěru nedojde i soud,je to všechno na nic.Volbou jiné strany si také nepomůžeme.Vládla Klausovo ODS-kradla.Vládla Zemanovo,posléze Grossovo a Paroubkovo ČSSD-a kradla také.A pak v rychlém sledu nové podnikatelské projekty TOP 09,VV a bůh ví,kdo ještě.A všichni stejní.Opravdu jsem už přestal věřit,že přijde někdo,kdo bude chtít doopravdy ten český chlívek vykydat.

0 0
možnosti