Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Andrej Babiš má předpoklady stát se úspěšným premiérem

Premiér je zejména manažer, a proto by měl mít zkušenosti s vedením velkého týmu jak ve státní správě, tak v soukromé sféře, a umět je propojit. Andrej Babiš vybudoval a vedl holding a pracoval i na ministerstvu financí, čímž se seznámil se státní správou, což je dobrá průprava na premiéra.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I. Patta 677

15. 4. 2018 10:16
Andrej Babiš

dělá již od června 2014 hrobaře pracující populace v České republice. Mohu to tvrdit a obhájit zcela bez problémů (sociologie.netstranky.cz/dite-a-ministerstvo-strachu.html). V r. 2014 dostal A B podrobné vyhodnocení situace rodin s dětmi PRACUJÍCÍCH RODIČŮ podle výše příjmů rodičů a počtu dětí v rodině. Cituji M. Hiršla: Nelze v této souvislosti nepřipomenout, že právě v letech 1994 – 1996 klesl počet narozených dětí v České republice o 30. tis. ročně, tj. o čtvrtinu, a dosáhl mimořádně nízké úrovně, KTERÁ SE OD TÉ DOBY TRVALE UDRŽUJE. Změny ... ukazují trend vývoje skutečných hmotných životních podmínek ve kterých rodiny s dětmi žijí. Přechod od daně ze mzdy na daň z příjmu fyzických osob znamenal DRASTICKÉ omezení daňového odpočtu z důvodu péče o nezaopatřené děti. Uvedená skutečnost výrazně ovlivňuje rozhodování mladých lidí, zda vůbec mít děti a kolik .... Bylo to způsobeno vyšším růstem míry zdanění pracovních příjmů rodičů v porovnání s bezdětnými. Zdroj: M. Hiršl, Příspěvky Če

0 0
možnosti

11. 4. 2018 16:56
RE

K clanku neni moc co dodat. A potvrzenim toho jsou nektere prispevky pod timto clankem.

0 0
možnosti
Koho chleba jíš, toho píseň zpívej

Chápu, že jako jeho zaměstnanec o něm musíte psát pozitivně a problémové věci s velkou opatrností a autocenzurou. I kdyby bylo na tom, co jste o něm napsal pozitivního 10% pravdy, je vše smazáno tím, jakým způsobem postupuje při sestavování vlády. Dobrý manažer by nelpěl na jasně neprůchozí menšinové vládě s postem premiéra a dobrý politik by nevolil strategii založenou na spolupráci s extrémistickými stranami (SPD a KSČM). Důsledkem toho je, že se mu začíná ANO rozpadat pod rukama.

0 0
možnosti

11. 4. 2018 14:36
Re: Koho chleba jíš, toho píseň zpívej

Je zřejmé, že každý, kdo nenapíše něco negativního, je podle Vás podplacený zaměstnanec. Tak proč sem chodíte, když víte, jak Babiš, podle Vás, manipuluje své žurnalisty. Mně ovšem nepřijdou třeba Lidové noviny moc tzv. probabišovské. A jestli je dobrý nebo špatný politický manažer nechť posoudí voliči. Zkuste založit obdobné hnutí, získejte 30 % hlasů ve volbách, a to navzdory kampani, která se proti němu dlouhodobě vede. Nemyslíte, že právě to svědčí o tom, že je dobrý manager. Jenže, vždy lze nalézt negativní argumenty proti němu. Já například, jako dlouholetý volič ODS, nejsem ze současného vedení nadšen a prakticky nevím, co ti lidé, kromě proklamovaných frází, vlastně chtějí. Oni se tak očistili, že se vytratila i odvaha něco zásadního voliči sdělit.

0 0
možnosti
Babiš je extrémně nebezpečný

Babiš je extrémně nebezpečný. Náš premiér je zloděj, dotační podvodník, trestně stíhaný člověk, bývalý Stbák, co vědomě spolupracoval s Stb, a bude podporovaný komunisty. kam sme to za těch 28 let dospěli. Točíme se v kruhu.

http://www.epshark.cz/clanek/241/sivos-babis-byl-bures-a-spolupracoval-s-stb-vedome

0 0
možnosti

11. 4. 2018 14:13
Re: Babiš je extrémně nebezpečný

O takových, jako jste Vy se právě autor článku zmiňuje. Vše stavíte na domněnkách a osobní nenávisti. Tvrdíte, že byl estébák a pak zase, že spolupracoval s StB. Ale i to je postavené na domněnkách. A pokud jste žil za komunistů, pak jistě víte, že každý, kdo služebně vyjížděl na delší dobu do zahraničí, byl vydírán StB a musel o svých aktivitách v zahraničí informovat. I normální smrtelník musel v cestovní zprávě uvést vše, co v zahraničí dělal, pomalu hodinu po hodině. Byli vydírány ženy, které se legálně provdaly za zápaďáky atd. Musel byste odsoudit značnou část národa včetně některých ikon, které třeba kandidovaly na prezidenta. Jsou mně protivní "soudci", kteří dnes, kdy mohou dělat a říkat cokoliv, plivou špínu na každého, kdo jim nesedí. To je taky důsledek těch polistopadových změn. A jinak, řekněte, kdo je podle Vás ten pan Čistý, nebo tradiční partaj bez škraloupů. Vždyť on i ten Kalousek byl členem Národní fronty, jako mladý lidovec a jak známo, ta byla těmi opravdovými agenty prošpi

0 0
možnosti