Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Aféra Hunt: Proč nevtipkovat o ženách aneb O bídě feminismu

Světoznámý biochemik Tim Hunt jako muž vtipkoval o ženách, a proto musel rezignovat na univerzitní post. Tuto jeho rezignaci lze považovat za výsledek současné situace, kdy postavení žen není rovné, ale stále prodchnuté liberálním feminismem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

B. Rudolf

25. 6. 2015 20:43
Tahle historka mi připadá zrůdná

Tim Hunt řekl v nadsázce to, co si myslel, a žádného normálního člověka tím nemohl urazit. Muži se naštěstí opravdu zamilovávají častěji do žen než do mužů a ženy naštěstí častěji do mužů než do žen (opravdu mi to připadá normální) a co se týká, tvrzení, že ženy brečí, myslím, že konečně nastal ten správný okamžik pro zákaz filmu: "Muži nepláčou", protože je sexistický.

Já osobně bych vyrazil ty pokrytecké šašky, kteří na základě tohoto výroku vyrazili nobelistu (!) z elitních institucí. Jasnější důkaz své nekompetence a pokrytectví podat nemohli!

0 0
možnosti

23. 6. 2015 19:34
Tahle společnost si zaslouží skončit

Není většího dokladu úpadku atlantické společnosti než tyto a jim podobné problémy. Za pravdu byť jedné skupině nepříjemnou je z funkce vyhazován jinak bezúhonný člověk. Stejně jako když černoši vidí právo masivně rabovat, když policista nepostupuje dle jejich představ, aniž vyčkají a respektují stanoviska soudu.

Tyhle úlety jsou jasným signálem, že euroatlantická společnost je ve finální fázi rozkladu. Až bude nahrazena jinou nejspíš islámskou, budou ti kteří dnes tu euroatlantickou kritizují a rozvrací na ni se slzou v oku s láskou vzpomínat.

0 0
možnosti

24. 6. 2015 11:23
Re: Tahle společnost si zaslouží skončit

Bingo....

0 0
možnosti