Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Co vše je možné ve francouzské restauraci

Až do onoho dne, kdy jsme navštívily La Boucherie and Bistrot M, jsme problémy s obsluhou přičítaly ještě post-socialistickému dědictví.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

Pixycz

15. 8. 2013 22:46
Jsou brokolice a mrkev nebezpečnou tukovou bombou?
Nic proti kritice nevhodného chování personálu. Ale zcela tady nechápu jednu věc.Konfitovaná kachna je kachna pomalu vařená v sádle. Sarlatské brambory ("sarladaise") jsou brambory smažené či pečené v kachním sádle, zde údajně ještě s houbami a slaninou. Může mi někdo vysvětlit, proč autorky považují konfitované kachní stehno s těmito bramborami sarladaise za vyhovující, zatímco totéž konfitované kachní stehno s brambory usmaženými jiným způsobem a doplněné vařenou zeleninou se rázem stává "tukovou bombou"? Nejvýraznější rozdíl je zde právě ta vařená brokolice a mrkev, která podle autorek z výsledku "tukovou bombu" patrně dělá.
0 0
možnosti